Supa cu calorii negative se prepară din următoarele ingrediente:
1. 6 cepe mari
2. o varză
3. o legătură de ţelină
4. doi morcovi
5. doi ardei graşi
6. 0,750 kg roşii (se poate înlocui cu bulion)
7. condimente de orice fel
8. un cub de supă de vită
Ziua 1
Supa cu calorii negative trebuie să îţi fie cea mai importantă hrană. Potoleşte-ti foamea cu ea. În plus, poţi consuma fructe pe alese, mai puţin banane. Sunt recomandate pepenele galben sau verde şi merele.
Ziua 2
Supa se consumă în combinaţie cu legume fără grăsimi, cum ar fi varza, salata sau morcovii. Poţi mânca şi un cartof fiert cu puţin ulei. Este important să respecţi aceste combinaţii, pentru că doar aşa organismul tău va fi suficient de solicitat pentru a arde caloriile în plus.
Ziua 3
Ai ajuns deja în a treia zi. Cu siguranţă te simţi ceva mai uşoară. Astăzi ai voie să mănânci atât legume, cât şi fructe. Nu uita de supă – acolo se găsesc cele mai multe calorii negative.
În meniul de astăzi stă din nou supa cu calorii negative, dar nu te descuraja: ai voie să mănânci trei banane şi lapte atât cât îţi doreşti. Laptele şi bananele îţi vor da astăzi energie şi aproape vei uita că este o zi de dietă.
Ziua 5
Masa de astăzi va fi un adevărat festin faţă de celelalte zile. Ai voie să mănânci 300 g carne de vită, de pui sau de curcan, fără piele şi fără grăsimi. Fierbe carnea cu puţină sare şi serveşte-o cu salata de roşii, fără ulei.
Supa cu calorii negative trebuie să fie şi astăzi prima care îţi potoleşte foamea. Ca supliment, ai voie să mănânci carne de vită sau de curcan şi legume de orice fel, mai puţin cartofi.
Ziua 7
Azi e ultima zi de dietă. Combină supa cu orez fiert, mazăre, suc de fructe neîndulcit şi legume. Mănâncă cu încredere şi bea suficiente lichide.