Dieta cu cartofi: Cum să slăbeşti 3 kilograme în 7 zile

.

Ziua 5

Mic dejun : 100 g iaurt degresat, o portocală şi o mandarină.
Gustare : 200 ml de supă la plic.
Prânz : 150 g cartofi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se curăţă şi se spală un morcov, o ceapă mică şi o ţelină. Legumele se fierb în doi litri de apă 20 de minute, se adaugă vegeta şi, la final, un gălbenuş de ou bătut şi puţin pătrunjel.
Gustare : 150 g iaurt degresat şi o felie de pâine neagră prăjită.
Cină : 250 g de cartofi se spală şi se învelesc în folie de aluminiu, după care se coc în cuptor aproximativ 30-35 minute. Când se scot din cuptor, se îndepărtează folia şi se taie în jumătate. Se face un amestec din 100 g de brânză de vaci degresată, o lingură de iaurt, jumătate de ceapă tăiată foarte fin, sare, piper şi zeama stoarsă de la o lămâie. Se serveşte cu cartofii.

Ziua 6

Mic dejun : 100g iaurt degresat, o felie subţire de pâine prăjită şi o portocală.
Gustare : Două mere.
Prânz : Se curăţă 150 g de cartofi şi se fierb în puţină apă. Se taie apoi în felii şi se prăjesc cu o linguriţă de ulei într-o cratiţă. Se condimentează cu sare şi piper. Când sunt gata, se servesc cu 100 g gogoşari muraţi.
Gustare : 200 ml de lapte degresat, cald.
Cină : Se fierb trei cartofi medii. 200 g peşte file se prăjeşte cu o linguriţă de unt, se stropeşte cu zeamă de lămâie şi se serveşte cald, împreună cu cartofii şi două linguri de brânză de vaci degresată.

Ziua 7

Mic dejun : O felie de pâine neagră prăjită cu 50 g brânză de vaci degresată şi 150 ml suc de morcovi.
Gustare : O banană şi o cană de ceai neîndulcit.
Prânz : 500 g de cartofi se fierb în coajă. Jumătate se păstrează pentru cină, iar cealaltă jumătate se curăţă de coajă şi se taie felii. Se pun într-o formă unsă cu ulei. O ceapă mică se curăţă, se spală şi se taie rondele. O linguriţă de ulei se amestecă cu două linguri de lapte, sare şi piper şi se toarnă peste cartofi. Se dă în cuptorul fierbinte şi se lasă 15 minute. După prânz se bea o cană de suc de roşii.
Gustare : 200 ml suc de morcovi.
Cină : Cartofii puşi deoparte la prânz se curăţă de coajă şi se taie felii. Un ardei gras şi o ceapă se curăţă şi se taie mărunt. Se iau doi castraveciori muraţi şi un gogoşar murat şi să taie. Legumele proaspete şi murate se amestecă cu cartofii şi cu 100 g de măsline fără sâmburi. Se condimentează cu sare, piper şi pătrunjel.
 
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton