Fructele consumate la micul dejun previn bolile „de lux”
Fructele sunt bogate în fibre şi conţin o cantitate optimă de zaharuri sănătoase.
În plus, fitonutrienţii, care se găsesc din belşug în majoritatea fructelor, ajută organismul să lupte cu bolile vârstei a doua, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare cauzate de colesterol, sau calcifierea vaselor de sânge. Aceste efecte sunt cel mai des prezente atunci când fructele sunt consumate în intervalul 4 şi 10 am.
Fructele consumate dimineaţa ajută sistemul imunitar să lupte cu infecţiile
Fructele în general sunt pline de vitamine şi antioxidanţi care ajută organismul să se menţină sănătos şi să lupte cu infecţiile şi germenii care îl atacă.
Sistemul imunitar beneficază enorm de pe urma unui consum mare de fructe şi legume, iar dimineaţa ele se absorb cel mai bine, pentru efecte benefice la potenţial maxim.