Cum tratezi iritațiile de sub sâni

.
Vara te poți confrunta cu iritații sub sâni, mai ales dacă porți materiale sintetice. Vezi cum scapi de ele.

Cel mai simplu mod de a evita iritațiile de sub sâni este să porți haine din materiale naturale, precum bumbac sau pânză. Deși pot părea inofensive, aceste iritații pot duce la dezvoltarea bacteriilor și la apariția ciupercilor. Un medic îți poate da cele mai bune sfaturi pentru tratarea lor, însă ai la dispoziție și câteva metode naturale pe care le poți încerca.

Pudră de bebeluși

Pudra de bebeluși face minuni pentru piele, așa că nu este de mirare că te poate ajuta să scapi de iritații. Aplică direct sub sâni și va usca zona, scăpându-te de mâncărimi.

Turmeric

Turmericul este foarte eficient în tratarea iritațiilor și a tăieturilor, deoarece are proprietăți antiseptice și antibacteriene. Amestecă turmericul cu aloe vera, apă sau lapte și aplică soluția obținută direct pe iritație. Va calma imediat mâncărimea și va ajuta la vindecare.

Busuioc

Busuiocul este folosit pentru vindecarea mai multor boli și ajută la tratarea iritațiilor de sub sâni. Ia frunze proaspete de busuioc, taie-le și aplică paste pe zona afectată. După ce s-a uscat, clătește-te cu apă călduță și șterge-te cu un prosop moale.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton