Prânzul artistei este bazat pe o muțime de proteine sănătoase și pe legume preparate la aburi, care îi provoacă o senzație de sațietate pentru perioade lungi de timp. De asemenea, ea ajută corpul să elibereze constant insulina prin antrenamentele cardio de după-amiază, pe care le practică de trei ori pe săptămână.
Iată câteva dintre combinațiile preferate ale Arethei pentru masa de prânz:
Prima variantă
– 1 piept de pui preparat la aburi, cu oțet balsamic și parmezan;
– 2 cești de broccoli sau conopidă preparat la aburi, cu ulei de măsline, suc de lămâie, piper negru și oregano.
Pentru a stimula procesul de ardere al grăsimilor și pentru a reduce inflamația din organism dată de diabetul de tip 2, Aretha Franklin ia ultima masă a zilei la 16.30 și apoi nu mai mănâncă nimic până în dimineața următoare.
Consumul de carbohidrați la cină oferă organismului energia optimă și combustibil până când se culcă și pentru a evita fluctuațiile majore ale zahărului din sânge.
Cina ei constă întotdeauna într-o combinație dintre următoare opțiuni de proteine și opțiuni de carbohidrați.
Lista de proteine:
Piept de curcan preparat la curcan
File de somon sălbatic
Friptură de vită cu ierburi aromate
Tofu
Piept de pui
Aretha Franklin este una dintre cele mai celebre artiste din lume. Este câștigătoarea a 18 premii Grammy, mai multe decât oricare alt cântăreț din istorie, și este prima femeie care a intrat în faimosul Rock and Roll Hall of Fame.
În luna februarie a acestui an, Aretha Franklin și-a anunțat retragerea din lumea muzicii, precizând că 2017 va fi ultimul an în care va mai urca pe scenă. Artista plănuiește să se din Bloomfield Hills, Michigan, în Detroit. „Din când în când, o să mai cânt, firește. O să mai înregistrez melodii, însă acesta e ultimul an în care mai concertez”.