Cum slăbești cu Dieta Divină

.

Dieta Divină sau Aleluia nu te ajută doar să slăbești, ci și te vindecă de boli grave, potrivit creatorului ei, reverendul George Malkmus. Vezi cum să o ții și de ce este atât de bună.

Reverendul George Malkmus și soția sa, Rhonda, au gândit această dietă inspirată din Biblie, potrivit webmd.com. Dacă vrei să o urmezi, trebuie să mănânci multe fructe și legume raw, iar Malkmus susține că aceste alegeri l-au ajutat să se vindece de cancer.

Dieta Divină sau Aleluia presupune să mănânci doar alimente de origine vegetale, dintre care 85% trebuie consumate raw, neprocesate, iar 15% gătite. Cel care a invetat-o susține proteinele animale și carnea rămân blocate în sistemul nostru, sunt eliminate târziu și cauzează toxicitate și boală. Legumele și fructele raw îți hrănesc organismul cu nutrienții de care ai nevoie, refac celulele bolnave și te ajută să trăiești mai mult.

Pe lângă ce mănânci, în Dieta Divină este important și cum mănânci. Sunt indicate fructele proaspete, din frunze verzi, și din fructe.

Citește continuarea pe pagina următoare.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton