Cum să-ţi subţiezi gambele rapid

.
Ai gambele groase şi ţi-e frică să faci sport, ca să nu faci muşchii şi mai mari? Nu te încape nicio pereche de cizme în afară de cele din cauciuc şi ai vrea şi tu să ai picioare sexy în rochii scurte? Vezi cum să-ţi subţiezi gambele rapid şi eficient.

Scapă de grăsime

Exerciţiile cardio, cum ar fi alergatul, marşul forţat, înotul sunt perfecte pentru început, ca să scapid e grăsimea în exces din corp. În plus, majoritatea exerciţiilor cardio antrenează picioarele şi ard grăsimea din pulpe şi gambe.

Evită mersul de bicicletă şi alte exerciţii cardio mai grele, care adaugă masă musculară în zona picioarelor.

Ridică greutăţi mici

Exerciţiile de tonifiere a gambelor ajută dacă vrei un look mai subţiat şi piele mai fermă în zona cu probleme. Ridică de mai multe ori greutăţi mici, în loc să ridici greutăţi mari de câteva ori.

Tonifiază fundul

Unul dintre motivele pentru care ai gambe groase este că fesele şi coapsele nu au muşchiid estul de tonifiaţi, ceea ce înseamnă că toată greutatea corpului se lasă pe partea de jos a picioarelor.

Înăreşte muşchii din partea superioară a picioarelor, prin fandări, genuflexiuni, ridicări laterale din şold şi evită săriturile de pe loc, care solicită gambele.

Stretchingul ajută

Exerciţiile de stretching sunt bune pe post de încîlzire, înainte de antrenamente, dar sunt recomandate şi dacă vrei să ai muşchii gambelor supli şi bine definiţi.

Fă extensii şi fandări timp de 10-15 secunde în serii de 10 minute în fiecare zi şi nu uita să repeţi astfel de exerciţii de stretching după fiecare sesiune sportivă.

Nu uita genetica

Uneori, modelul gambelor este moştenit genetic şi niciun exerciţiu din lume nu poate schimba ADN-ul tău.

Dacă ai picioare tonifiate şi eşti sănătoasă, poţi aeva mai multă energie să cauţi în magazine fuste care te avantajează şi cizme lungi care să încapă la fix. Nu uita că cel mai important este să fii sănătoasă şi fericită în pielea ta, iar unii bărbaţi iubesc femeile cu forme, fie ele şi sub formă de gambe groase şi picioare puternice.

Sursa foto picioare sexy femeie: hutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton