Cum să slăbești o mărime la haine în 10 zile

.
Cum ați reacționa dacă cineva v-ar spune că este posibil să scădeți o mărime la haine și să aveți stomac plat fără să stați să vă contorizați caloriile sau fără să alergați cu orele pe bandă?

Antrenorul de fitness Robert Brennan a dezvoltat un program prin care slăbești până la 6 kilograme în doar 28 de zile. Iar în cazul în care alegi să ții dieta timp de 10 zile, ești cu o mărime mai slabă la haine.

Ce trebuie să faci?

Trebuie să alegi fie un program de 10 zile, fie unul de 28 de zile, care constă în trei mese zilnice, cu preparate fără gluten sau lactate, plus o salată mare, care poate fi mâncată ca o masă propriu-zisă sau poate fi împărțită în gustări.

Este important să respecți tipul de alimente prezentate în exemplificarea unui meniu și să nu consumi, pe lângă produse bogate în gluten sau lactate, nici produse cu zahăr.

Iată un exemplu de meniu!

Micul dejun

baton

Un baton cu proteine, care poate conține oleaginoase, fructe confiate dezaharisite și cereale fără gluten. Sau dischete din cereale fără gluten, servite cu somon la grătar și ouă tari fierte. De asemenea, o altă opțiune ar fi somon la grătar cu ouă tari și cu semințe de quinoa, în loc de dischetele de cereale.

Prânz

salata

Salată de pui cu sos Piri-Piri. Puiul se servește la grătar în sosul iute Piri Piri, de roșii, cu o garnitură de salată de spanac.  Mai puteți consuma la prânz supă cremă de linte, fără lactate, dar foarte picantă sau o supă de roșii.

Cina

pui

Pui thailandez cu curry. Se prepară dintr-un curry mai gros, cu unt de cocos și pui aromatizat cu condimente iuți. De asemenea, mai puteți servi somon cu chipsuri de cartof dulce și broccoli. Sau file de somon cu ”flori” de broccoli și cartofi dulci iuți.

Codul este o altă opțiune excelentă pentru acest tip de regim. Poate fi cod cu usturoi și ardei copți, la care să adăugați cartofii dulci, fierți sau chipsuri.

Gustări

Negrese

Negrese cu cacao și portocale, făcute din 100 la sută cacao, curmale, ouă și coajă răzuită de portocale.

Crochete cu alune, care conțin alune concentrate într-o tabletă de sirop de arțar dezaharisit.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton