Colesterolul crescut și tensiunea ridicată reprezintă factori de risc pentru apariția bolilor cardiovasculare. Vezi cum le poți scădea după o rețetă Amish.
Credincioșii Amish apelează întotdeauna la ingrediente naturale pentru a trata orice boală. Îți propunem să încerci băutura lor care scade colesterolul și tensiunea arterială. Ai grijă, însă, să vizitezi și un medic, dacă te confrunți cu aceste probleme.
Ingredientele folosite în comunitatea Amish sunt foarte puternice și bogate în nutrienți buni pentru inimă, potrivit posivitemed.com. Mierea, de exemplu, conține calciu, potasiu, sodiu și vitaminele B, substanțe care luptă împotriva colesterolului crescut. Numeroase proprietăți benefice are și usturoiul, care poare reduce nivelul tensiunii arteriale. Ghimbirul conține o enzimă care se activează pentru a îmbunătăți sinteza colesterolului, iar oțetul de mere echilibrează nivelul PH-ului din organism. Sucul proaspăt de lămâie este foarte bun pentru cei care suferă de hipertensiune, deoarece relaxează vasele de sânge și le face mai flexibile. Dacă le prepari împreună, vei avea numeroase efecte benefice pentru organism.
Rețeta Amish pentru colesterol
Pentru această băutură ai nevoie de:
- 15 grame de miere
- 1 cățel de usturoi
- 1 cm de ghimbir ras
- 1 lingură de oțet de mere
- 1 lingură de suc de lămâie
Amestecă toate ingredientele în blender și păstrează compoziția obținută în frigider pentru câteva zile. Este indicat să iei această băutură de trei ori pe zi, înainte de mic-dejun, prânz și cină. Rezultatele vor apărea după p săptămână, însă ai grijă să nu iei acest medicament natural de mai mult de trei ori pe zi.
Băutura preparată după rețeta Amish este preparată cu ajutorul ingredientelor naturale, astfel că are efecte foarte puternice. Fiecare produs folosit contribuie la sănătatea inimii, scade colesterolul și nivelul tensiunii arteriale.
Cum îți dai seama că ai colesterol mare și tensiune arterială ridicată
În mod normal, colesterolul crescut nu provoacă simptome și singurul mod în care poți afla nivelul său este să îți faci o analiză a sângelui. Netratată, această problemă poate duce la apariția accidentelor celebrale sau a infarctului, din cauza plăcilor de grăsime depuse pe artere. După vârsta de 20 de ani, nivelul colesterolului ar trebui verificat anual.
Un dușman tăcut poate fi și hipertensiunea arterială. La unele persoane, poate provoca dureri de cap, dificultăți de respirație sau amețeli. Și nivelul tensiunii trebuie luat anual, în lipsa unor simptome îngrijorătoare.
Sursa foto: 123rf.