Cele mai bune trei reţete de sucuri naturale din fructe, care previn îmbătrânirea pielii

.

Produsele cosmetice anti-îmbătrânire au rolul lor, însă frumuseţea pielii vine în primul rând din interior. Alimentaţia echilibrată, bogată în produse naturale, dar şi hidratarea, sportul şi odihna sunt , de fapt, cele mai eficiente arme anti-îmbătrânire.
Pentru că ştim că vrei să fii sănătoasă şi frumoasă, azi îţi prezentăm trei reţete eficiente de sucuri naturale din fructe, care previn îmbătrânirea pielii. Iată care sunt aceste fructe minune, ce calităţi au şi cum te pot ajuta ele să ai o piele impecabilă, la orice vârstă.

Suc din măr, pară, pepene galben, struguri şi mentă

Pepenele galben conţine o cantitate mare de vitamina A, vitamină esenţială pentru elasticitatea şi frumuseţea pielii. Strugurii au în compoziţia lor resveratrol, adică, după cum bine ştii, unul dintre cei mai puternici antioxidanţi şi un antiinflamator natural. Calităţile minune ale acestor două fructe, combinate cu explozia de vitamine din măr, pară şi mentă, fac din acest suc un adevărat elixir al frumuseţii, fiind totodată şi un energizant natural foarte eficient.

Suc din zmeură, portocală, kiwi şi grepfrut

Profită de fructele de pădure proaspete cât mai poţi şi include-le în dieta ta! Sucul de zmeură, de exemplu, este unul dintre sucurile de fructe cu cea mai mare cantitate de antioxidanţi, antioxidanţi care nu numai că previn îmbătrânirea pielii, dar îi îmbunătăţesc calitatea şi elasticitatea. Combinat cu sucul de kiwi, care la rândul său intră în categoria super alimentelor, şi cu sucul portocalelor şi al grepfrutului, amestecul rezultat are calităţi care nici măcar nu pot fi comparate cu cele ale produselor cosmetice anti-aging.

Suc din pepene roşu, prune, piersică şi ananas

Calităţile extraordinare ale pepenelui roşu îl recomandă cu succes pentru a fi inclus în dieta ta anti-îmbătrânire şi nu numai. Bogat în licopen, un antioxidant care luptă eficient împotriva radicalilor liberi, dar şi în vitamina C, pepenele roşu are grijă de pielea ta, te ajută să slăbeşti, iar aroma sa îţi dă o stare generală de bine. Combinat cu sucul de ananas proaspăt, un alt aliment minune, dar şi cu suc de prune şi piersici, fructe care la rândul lor conţin antioxidanţi puternici, vitamina K şi potasiu, va rezulta un lichid de consistenţa unui nectar, care nu numai că va avea un gust delicios, dar îţi va proteja sănătatea, silueta şi pielea de toţi factorii agresivi din mediu.
Foto: femeie inconjurata de fructe, Shutterstock
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton