Adina Alberts: Ceaiul care este leacul absolut al „bilei leneșe” și al migrenelor teribile

.

Adina Alberts crede în puterea plantelor și are convingerea că ceaiurile fac minuni în anumite situații de viață. Medicul a preluat această tradiție de la cea care i-a dat viață, dar a ajuns la rândul ei să îi deducă avantajele.

Mama vedetei a fost întotdeauna o mare consumatoare de ceai și nu a ezitat să îi vorbească și fiicei sale despre beneficii. Tretat în viața ei și-a făcut loc ceaiul de cimbrișor.

Adina Alberts: Sufăr de mic copil de “migrene cu vărsături ciclice”

A avut perioade când i-a fost mai mult rău decât bine. Ba mai mult, într-un final, după mai multe vizite la medic, a înțeles că leacul ei poate fi altul.

“Oriunde aș merge în lumea aceasta mare, mereu sunt cu cimbrișorul după mine. Eu sufăr de mic copil de “migrene cu vărsături ciclice” – așa cum erau ele denumite prin anii ‘80. De mică vomam des, la 2-3 luni, și nimeni nu m-a diagnosticat până pe la 25 de ani când, într-un final, m-am diagnosticat singură.

De fapt, mâncam foarte mult unt (și acum sunt înnebunită după unt dar mă abțin), și niciun medic al acelor vremuri nu a putut face legătura de cauzalitate”, spune Adina Alberts pe o rețea de socializare.

Adina Alberts avea peste 20 de ani când a început să lupte împotriva stărilor de rău cu ajutorul sportului. Durerile de cap și vărsăturile continuau, însă, să apară, dar nu așa de des.

“În jurul vârstei de 25 de ani am început să fac mult sport. Stările migrenoase (plus cele de vomă, pentru că acest tandem migrena-vomă mereu a existat în cazul meu) s-au rărit foarte mult. Dar tot mai apăreau”, mai spune Adina Alberts.

Citeşte și: Adina Alberts dezvăluie secretul cu care își menține silueta la 53 de ani. „Este o minune a naturii”. La ce alimente a renunțat / Exclusiv

Citeşte și: Cum scăpăm de celulită și de căderea părului. Ce spune medicul Adina Alberts / Exclusiv

Adina Alberts: Ceaiul care este leacul absolut al "bilei leneșe" și al migrenelor teribile

Cimbrișorul, leacul minune

În cele din urmă, stresul a făcut-o să nu mai poată mânca. Când nimic nu părea să dea rezultate a descoperit ceaiul de cimbrișor.

“Ulterior, când stresul cronic a pus stăpânire pe viața mea, ajunsesem să nu mai pot mânca aproape nimic…Doar pâinea cu apă o mai toleram. Atunci am descoperit cimbrișorul.

Cimbrișorul este leacul absolut al “bilei leneșe” și, implicit, al migrenelor teribile din perioadele de criză biliară”, mai spune ea.

Citeşte și: Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au dus fetița la Paris la împlinirea celor 10 ani de mariaj: „Noi trei ne împăcăm de minune la acest capitol”

Citeşte și: Secretul Adinei Alberts pentru o siluetă de invidiat la 53 de ani: „N-am ținut dietă niciodată”

Cum îl consumăm

Medicul susține că putem bea o ceașcă sau două de ceai, mai atunci când ne-am bucurat de un festin.

“Beți câte un ceai pe zi, în fiecare zi, obținut prin fierberea în 300-400 ml de apă a unei lingurițe cu vârf de plantă uscată, timp de cinci minute. Dacă ați exagerat cu mesele copioase, puteți bea și două ceaiuri pe zi. În acest mod veți uita definitiv de această problemă chinuitoare.

Fără enzime digestive… Fără medicamente pe bază de bilă.  Și fără gură amară”, precizează Adina Alberts.

Adina Alberts: Ceaiul care este leacul absolut al "bilei leneșe" și al migrenelor teribile

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton