Ce să NU mănânci dacă ai gastrită sau ulcer gastric. Top 5 alimente interzise

.

Alcoolul nu „curăţă” stomacul de acid, ci dimpotrivă

Poate că nu este vreo surpriză, dar alcoolul stimulează secreţia de acid în stomac şi agravează gastritele şi ulcerul gastric. Dacă suferiţi de orice fel de dereglare a acidităţii din stomac, cel mai bun lucru este să evitaţi consumul de alcool sub orice formă.

Mâncarea picantă sau prea condimentată creşte aciditatea din stomac

Condimentele picante, Cum ar fi ardeiul iute cayenne, pudra de chili, usturoiul, piperul de orice fel sau alte tipuri de amestecuri iuţi şi cu arome înţepătoare cresc aciditatea şi agravează ulcerul şi gastrita. Cel mai bine este să le evitaţi dacă suferiţi de astfel de afecţiuni ale stomacului.
Sursa foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton