Ce fructe te pot ajuta să slăbești până la sfârșitul verii

.
Dacă ți-ai propus ca vara aceasta să scapi de câteva kilograme în plus, dar până acum nu ai reușit, azi îți spunem ce modificări ar trebui să aduci dietei tale și mai ales ce fructe ar trebui să incluzi în alimentația ta, pentru ca până la sfârșitul verii să ai silueta la care ai visat.

Ține minte că fructele se vor consuma întotdeauna dimineața, pe stomacul gol, sau ca gustări, între mese. Nu ar trebui să mănânci niciodată fructe la desert sau la cină.

Așadar, uite care sunt fructele care te pot ajuta să slăbești în timp record:

Zmeura

Încă o mai găsești în piețe și prețul ei a scăzut destul de mult în ultima perioadă. Zmeura e bogată în antioxidanți, vitamine și fibre și face minuni pentru sănătatea ta. Dacă nu o găsești proaspătă, cu siguranță că vei găsi zmeură congelată la supermarket.

Afinele

E sezonul lor și merită să faci o cură cu afine. Ce înseamnă asta? Înseamnă să consumi timp de 10 zile, cel puțin 200 gr de afine pe zi. Vei simți beneficiile imediat – afinele îți dau mai multă energie, stimulează digestia și tranzitul intestinal și – după cum s-a demonstrat științific – ajută la diminuarea stratului adipos din jurul abdomenului.

Pepenele roșu

Super hidratant, plin de vitamine și minerale, pepenele roșu este un adevărat super aliment al verii. Consumă-l ori de câte ori ai ocazia pentru că, pe lângă faptul că te răcorește, te ajută să scapi de kilogramele în plus în timp record!

Ce trebuie să mai iei în considerare:

  • Pentru a te asigura că vei slăbi, încearcă să mănânci mai sănătos, nu neapărat mai puțin;
  • Respectă cele trei mese ale zilei și cele două gustări;
  • Nu mânca seara, târziu;
  • Încearcă să faci mai multă mișcare;
  • Hidratează-te corespunzător.

Foto: 123rf

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton