Ce fructe îi fac pe bărbați buni la pat

.
Natura este o sursă inepuizabilă de sănătate, însă există anumite alimente care oferă mult mai mult de atât, cum ar fi creșterea libidoului. Este vorba despre afine care sunt un ajutor important în viața sexuală de cuplu, mai ales dacă sunt consumate de bărbați.

Dacă domnii nu erau prea înnebuniți după acest tip de fructe, ei bine ar fi cazul să înceapă să le consume… în porții mari. Și asta pentru că, potrivit unui studiu, afinele sunt excelente pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale ale bărbaților.

Citește și: Parfait de afine cu nectarine

Un studiu care a investigat obiceiurile alimentare a 25.000 de bărbați și realizat din patru în patru ani – intervalul 2000-2004-2008, arată că masculii care nu au consumat alimente bogate în flavonoizi, nutrienți găsiți în plante, au șanse mai mici să aibă probleme erectile pe măsură ce înaintează în vârstă. Iar acest procent este cu 17 la sutp mai mare comparativ cu bărbații care nu consumă astfel de alimente, conform unui studiu publicat în ”The American Journal of Clinical Nutrition”.

Citește și: Pancakes cu afine și ricotta

Așadar, înainte să faceți lista de cumpărături, gândiți-vă la binele partenerilor voștri și adăugați cantități semnficative de alimente bogate în flavonoizi, cum ar fi afinele, căpșunele, bananele, portocalele, lămâile, zmeura sau afinele. Și vinul roșu, un alimente despre al cărui rol în funcția erectilă se știa deja, este trecut în studiul realizat de ”The American Journal of Clinical Nutrition”.

Un alt studiu, realizat de Centrul pentru Studiul Sănătății, din cadrul Universității Texas, realizat în 2015, arată că dacă bărbații consumă în jur de 85 și 170 de miligrame de cafeină pe zi, aceștia își scad riscul de a avea probleme erectile pe măsură ce înaintează în vârstă cu 42 de procente.

Așadar, domnilor, mâncați afine, beți cafea și vin, pentru avea o viață fericită alături de partenerele voastre până la adânci bătrânețe.

Foto: 123rf.com

Vezi şi dulceață de afine și alte fructe de pădure!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton