Alertă! Cum se îmbolnăvesc oamenii din cauza cărnii de pui. Şi tu faci asta în fiecare zi

.

Un studiu realizat recent avertizează consumatorii să nu mai spele carnea de pui înainte să o consume, deoarece riscă să se contracteze o bacterie extrem de periculoasă. Este vorba despre Campylobacter, care afectează grav copiii cu vârste de până la cinci ani.

Gospodinele care cred că prin spălarea cărnii de pui obţin o mâncare ferită de bacterii se înşală. Din contră, curăţarea înainte de preparare a cărnii duce la riscul apariţiei Campylobacter, un microb extrem de periculos, spun cercetătorii.

Şi asta pentru că, prin spălarea păsărilor este accelerată apariţia bacteriei Campylobacter

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton