Pentru că postul Crăciunului a început pe 15 noiembrie, Carmen Brumă le-a oferit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare o rețetă de mic dejun „echilibrat și sățios”, cu ingrediente de post.
Carmen Brumă, specialistă în nutriție și fitness, le recomandă deseori celor care o urmăresc pe rețele de socializare idei pentru o alimentație sănătoasă. De data aceasta a ales o variantă de post.
Carmen Brumă, rețetă pentru un mic dejun delicios de post
Pentru că am intrat în postul Crăciunului, care va dura 40 de zile, vedeta a postat pe contul său de Instagram un video în care pregătește un mic dejun cu doar câteva ingrediente.
O variantă care combină sursele vegetale astfel încât să aveți toți aminoacizii esențiali și să aveți un grad mare de sațietate și de satisfacție, de ce nu. Pentru că varianta asta este una foarte gustoasă. (…) Aveți nevoie de o lipie, de preferabil din făină integrală, apoi eu am aici hummus cu semințe de dovleac. Fulgii de drojdie inactivă, uscată inactiv, o sursă foarte bună de B1, magneziu și proteine. Și niște ardei gras, a explicat Carmen Brumă.
Lipia se unge cu hummus, peste care se presară fulgii de drojdie inactivă și se așază rondelele de ardei gras. După ce se adaugă ingredientele, lipia se rulează, după cum a arătat vedeta.