Cauţi o alternativă bună la cafea, o băutură care nu dă dependenţă, nu îţi provoacă palpitaţii şi are un gust plăcut? Trebuie să încerci Inka, o băutură delicioasă şi naturală din cereale, care îţi dă energie şi este foarte sănătoasă. Ce este Inka Inka este o băutură naturală obţinută din cicoare şi cereale – secară şi orz. Din ingredientele prăjite se extrage o esenţă lichidă savuroasă, care este uscată şi devine o pulbere solubilă de culoarea chihlimbarului. De ce să o încerci
Fiind obţinută din cereale, băutura conţine 15% fibre naturale, astfel că fiecare cană de Inka îţi oferă 0,6 grame de fibre care îmbunătăţesc digestia şi te ajută să-ţi păstrezi silueta. În plus, o porţie conţine numai 14 calorii, deci dacă o consumi fără frişcă sau zahăr, este o băutură caldă ideală în diete.
Toate ingredientele sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată. De ce să înlocuieşti cafeaua cu Inka
Datorită ingredientelor, o cană de Inka îţi dă energie pentru întrega zi, fără a avea efectele secundare ale cafelei – agitaţie, palpitaţii, insomnii, hipertensiune. O poţi savura fără grijia lături de toată familia căci este o băutură sigură şi pentru copiii peste trei ani, şi pentru bătrâni. Cum se prepară Inka
E simplu! Nu trebuie decât să pui două linguriţe de Inka într-o cană cu apă fierbinte. Poţi să adaugi lapte, pentru un aport suplimentar de calciu, sau poţi să adaugi frişcă pentru un gust delicios.