Ai merge într-o tabără pentru adulți?

.

Nu numai copiii merg în tabără, ci și adulții. Pe lângă relaxare, aceștia urmăresc și socializarea și dezvoltarea unor aptitudini. Astfel, oferta pentru tabere destinate celor mari e din ce în ce mai vastă, fie că e vorba de programe de slăbit (cele mai numeroase), de dezvoltare spirituală sau de business&leisure. Vă propunem câteva oferte diferite, în funcție de scopul vizat

1. Prima tabără  „Accelerator de curaj“ pentru tinere antreprenoare, visătoare și inovatoare

Când?

28 – 31 iulie 2016

Unde?

Conacul Polizu (Sat Maxut, Iași)

conac polizu

Ce?

Prima tabara de antreprenoriat feminin organizată la Conacul Polizu, o așezare cu o istorie de 150 de ani. Timp de 4 zile, vei afla totul despre cum devii cea mai bună agentie de PR pentru propria afacere, arta conversației online cu propriii consumatori, rolul greșelilor în business și experiențele de învățare pe care le generează greșeala, cum să fii curajoasă în relația cu banca ta etc. Printre speakeri: Camelia Șucu, Andreea Răducan.
Vor avea loc sesiuni de fitspiration, acroyoga, digital master (instrumente 3.0 pentru supercomunicare), atelier de creavitate @Humulești, mindfulness, Business PR skills și multe altele.

Cât?

1 800 lei (pentru înscrierile până pe 15.07.2016 se plătesc 1 600 lei). Participarea include trei nopți de cazare cu mic dejun la Conacul Polizu, acces la toate sesiunile de workshop și conferințe, participare la atelierele experimentale, toate mesele și cina festivă.

2. Tabăra de slăbit by Diana Știrbu

Când?

31 august – 4 septembrie 2016

Unde?

Pensiunea Iulia Star, Olănești (Vâlcea)

Ce?

O tabără ca un cantonament, ceva mai strictă, doar e de slăbit, organizată și condusă de instructorul de fitness Diana Știrbu (foto). Pregătiți-vă pentru mult sport: înot, alergare, kangoo jumps, trekking, exerciți la saltea etc. Programul se adresează tuturor celor care sunt apți să facă sport, indiferent de vârstă. Tabăra este una mixtă, antrenamentele sunt intermediare ca intensitate.

diana stirbu

Aveți nevoie de cel puțin 3 echipamente pe zi, costum de baie, bocanci de munte, trening gros, vestă, șapcă, saltea pentru exerciții, cel puțin două perechi de adidași pentru antrenament. Ghetele kangoo jumps le pun la dispoziție organizatorii. Meniul-dietă e întocmit doctor-nutriționist Ramona Andronache. Atenție, nu aveți voie să veniți cu mâncare de acasă, veți fi controlați în bagaje!

Cât?

1 800 de lei ( TVA inclus) și se achită în două rate – 50% la înscriere și restul în prima zi de tabără. Costul taberei include cazarea și mâncarea. Transportul nu este inclus.

3. Infrafit Detox Escape Italy

Când?

26 septembrie-3 octombrie 2016/ 3-10 octombrie 2016

Unde?

Carovigno, Italia

Ce?

infrafit

 

Experimentează arta detox-ului în prima tabără internațională de la Carovigno, o regiune de poveste din sudul Italiei. De ce ai merge acolo? Pentru izolare, pentru liniște, pentru ieșirea din cotidian. Pentru o vacanță de vis dedicată întineririi, sănătății, vindecării și auto-descoperirii. Pentru detox-ul și recalibrarea energetică ce pot încetini major efectul inevitabil al trecerii anilor, toate sub îndrumarea specialiștilor.

Cât?

2 200 euro (sunt incluse transportul, cazarea, mesele și toate programele de detoxifiere, slăbire, wellness, sport, spa etc).

 

4. Tabăra de echitaţie din Slănic Prahova

Când?
13-15 august 2016

Unde?

Pensiunea Deceneu – Slănic Prahova

Ce?

cal
În cadrul taberei veți descoperi psihologia cailor, veți afla noțiunile de bază ale echitației, veți învăța lucruri noi despre îngrijire și harnașamente și vă veți aventura într-o drumeție călare de unde veți admira natura în toată splendoarea ei. În fiecare zi veți petrece timp prețios în preajma cailor și veți învăța să vă bucurați atât de beneficiile acestei interacțiuni, cât și de personalitățile joviale ale cailor din rasele Frizian, Gidran, Lipițan sau ponei Shetland.

Cât?

875 lei/persoană (incluse: transport, cazare, mese, activitati, fotografii) – Grup de 12 persoane.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton