1 sport, 7 beneficii majore pentru sănătate. Află ce poate face Kangoo Jumps pentru tine

.

Antrenamentele de Kangoo Jumps protejează articulaţiile şi coloana vertebrală, accelerează consumul caloric, previn osteoporoza, au efect de lifting facial, îmbunătăţesc poziţia corpului şi sunt antidepresive. Ce-ţi poţi dori mai mult de la un sport?
Antrenamentele de Kangoo Jumps protejează articulaţiile. Ghetele de Kangoo Jumps sunt prevăzute cu cel mai bun sistem de protectţie la impact. Studiile ştiinţifice demonstrează faptul că datorita acestui system patentat, impactul la sol este diminuat cu până la 80%. Aşadar, ghetele de Kangoo Jumps au fost desemnate încălţamintea cu cel mai mic impact la sol, fiind recomandate din punct de vedere medical în cazul refacerii după accidente. De asemenea, ghetele pot diminua simptomele anumitor boli, cum ar fi artrita sau diabetul.
Săriturile Kangoo sunt eficiente în eliminarea durerilor de spate şi protejarea coloanei vertebrale. Felul în care sunt proiectate ghetele de antrenament impune o postură corectă pentru păstrarea echilibrului. Discurile intervertebrale şi vertebrele îşi păstrează sănătatea printr-o circulaţie îmbunătăţită a nutrientţilor şi eliminarea eficientă a toxinelor.
Studiile arată că procesul de slăbire este mult mai rapid şi efficient în cazul sportului practicat cu ghetele speciale de kangoo jumps, în comparaţie cu cel practicat cu încălţările obişnuite de sport. Secretul constă în activarea sistemului limfatic. Limfa se găseşte în corpul nostrum într-o cantitate de patru ori mai mare decât sângele şi este cea care circulă între cellule eliminând toxinele şi grăsimile. Din păcate, sistemul limfatic nu beneficiază de o pompă în organism aşa cum, de exemplu, sângele are inima cu rol de pompă. Prin urmare, de cele mai multe ori, se creează depozite de toxine care ne otrăvesc celulele, iar metabolismul nostrum devine mai leneş, dacă limfa nu este activată suficient. Săriturile pe ghetele de kangoo jumps pun în mişcare limfa şi, prin urmare, curăţă organismul de toxine şi grăsimi într-un mod eficient şi foarte distractiv.
Recomandare: Concursul Naţional Fat Burning by Kinga. Sistemul propus de Kinga Sebestyen, antrenor şi instructor certificat care a introdus în urmă cu opt ani sportul Kangoo Jumps în România, presupune o metodă eficientă şi controlată de slăbit, fără diete drastice. Nutriţionistul Cristian Mărgărit oferă consiliere şi sfaturi de nutriţie, iar dieta propusă este una uşoară şi echilibrată. De asemenea, pe parcursul concursului, participanţilor li se vor asigura suplimente alimentare şi apă Aqua Carpatica pentru obţinerea celor mai bune rezultate.
Fat Burning by Kinga garantează pierderea între 10 şi 30 de kilograme în trei luni. Înscrierea se face pe baza unei taxe de participare în valoare de 3.499 Ron. Mai multe informaţii AICI.

1 sport, 7 beneficii majore pentru sănătate. Află ce poate face Kangoo Jumps pentru tine
Un alt rol important: prevenirea osteoporozei. Cercetătorii NASA au sesizat că astronauţii pierd în jur de 15% din masa osoasă şi cea muscular în lipsa forţei gravitaţionale şi că cel mai bun exerciţiu pentru păstrarea, recuperarea masei osoase şi muscular este săritura, iar exerciţiile de Kangoo Jumps măresc densitatea osoasă şi tonifică musculature în cel mai eficient mod.
Antrenamentele de Kangoo Jumps au efect de lifting facial. Imaginaţi-vă că faceţi Kangoo Jumps cu un balon de apă în mână, acelaşi lucru se întâmplă la nivel de celulă în organismul nostru. Fiecare celulă este solicitată suplimentar pentru a face faţă forţei gravitaţionale mărite în timpul săriturilor. Astfel, membrane celulară devine mai rezistentă şi mai fermă, câştigând în elasticitate.
Viaţa sedentară este cea care ne afectează poziţia corectă a corpului. Principala cauză în cazul durerilor de spate este poziţia defectuoasă a corpului. Studiile demonstrează că acest sport elimină sau diminuează astfel de probleme de sănătate deoarece Kangoo Jumps ne „obligă” la o postură corectă pentru a ne păstra echilibrul corpului în timpul exerciţiilor.
Efect antidepresiv garantat. Antrenamentele de Kangoo Jumps induc o stare de euforie imediată mulţumită endorfinelor (hormonii fericirii) care sunt eliberate în organism în timpul exerciţiilor. Kangoo Jumps este un sport care te duce cu gândul la copilărie şi care aduce buna dispoziţie de la primul antrenament.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton