Zonele erogene – mit sau realitate?

.

De-a lungul anilor, sexul a devenit un subiect din ce în ce mai discutat. Odata cu aparitia numeroaselor informatii reale, utile, au luat nastere insa si o multime de mituri, astfel ca nu se mai stie exact ce este adevarat si ce este fals. Iata cateva exemple:
Toate avem aceleasi zone erogene – MIT
Zonele considerate a fi cele mai sensibile din punct de vedere al excitabilitatii sunt, in mare parte, aceleasi. Totusi, exista numerosi factori care influenteaza receptivitatea, cel mai important dintre ele fiind influenta psihologica. Emotiile negative scad considerabil libidoul, astfel ca o zona considerata erogena,poate sa nu actioneze normal, ba chiar poate trasmite senzatii neplacute.
Nu exista decat un tip de zone erogene – MIT
Zonele erogene se impart in doua categorii: specifice si nespecifice. Nespecifice sunt locurile „ascunse”, precum ceafa, omoplatii, talpile, gleznele sau bratele. De obicei, stimularea acestor zone induce o stare de anticipatie. Concret: in momentul in care partenerul te saruta, de exemplu, pe umeri, in creier se produce o reactie „in lant” – pe de o parte, simti placerea transmisa de locul stimulat, iar, pe de alta parte, stii ca asta va duce la stimularea locurilor specifice si la actul sexual propriu-zis, ceea ce iti creeaza, din nou, placere.
Vezi continuarea pe e-joy.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton