Sex: Cele mai incitante poziţii pentru a sărbători Sf. Ion

.

Orice prilej de sărbătoare este un moment potrivit în care să împarţi clipe de iubire şi plăcere alături de iubitul tău.
Trebuie să încercaţi poziţiile acestea, într-o singură noapte!
Poziţia Lotusului
El se stă în şezut cu picioarele îndoite şi mâinile sprijinite în spatele feselor. Tu te aşezi între picioarele lui, cuprinzându-i talia cu picioarele tale. Te poţi sprijini cu mâinile pe umeri lui. În această poziţie tu controlezi mişcările, iar punctul G este foarte bine stimulat. Când simţi că se apropie de orgasm poţi încetini ritmul pentru puţin timp.
Misionarul
Ai nevoie doar să stai întinsă pe pat, cu fundul la margine şi picioarele pe jos, iar partenerul stă în genunchi în faţa ta, pe jos, între picioarele tale. Şi din poziţia asta punctul G este stimulat foarte uşor, dar în acelaşi timp îţi poate stimuli şi clitorisul manual.
Linguriţa
Staţi amândoi întinşi pe o parte, el în spatele tău. Îţi ridică piciorul de deasupra şi te penetrează pe la spate cu mişcări înainte-înapoi. Chiar dacă el e cel care controlează ritmul, poziţia nu este foarte excitantă pentru el. Cu mâna liberă îţi poate stimula şi clitorisul.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton