Jucăuşă sau cuminte? Poziţii sexuale pentru fiecare dispoziţie

.

Deja ştii poziţiile în care ajungi la orgasm cel mai rapid sau cele în care actul sexual poate dura şi o noapte întreagă, dar poţi transforma partida într-una care să se potrivească perfect şi cu starea ta emoţională sau psihică. Iată câteva idei…

În control

Simţi că vrei să deţii controlul, să faceţi doar ce vrei tu. Poziţia cea mai potrivită este Supernova. Pentru a ajunge în poziţia asta trebuie doar să stai deasupra, însă astfel: el nu stă întins cu tot corpul pe pat, ci de la torace în sus atârnă de la marginea patului, cât mai relaxat, iar tu te sprijini în tălpi şi nu în genunchi.
Citeşte şi: Cele mai romantice poziţii sexuale

Excitată

Poziţia pe care ţi-o recomand este „Bomba cu explozie întârziată„. Pentru asta aveţi nevoie de un scaun fără mânere. El se aşează în poziţie normală, iar tu deasupra lui, cu faţa la el. Te foloseşti de picioare pentru a te mişca faţă-spate. Este o poziţie bună pentru o partidă rapidă şi furioasă, foarte pasională.

Sportivă

Ai chef de mişcare, dar parcă nu prea-ţi vine să ieşi în parc să alergi. Foarte bine, poţi face sport cu partenerul – înţelegi ce vreau să spun. El trebuie să stea în picioare şi să te poată ridica în braţe, însă tu trebuie să ajungi cu picioarele ori pe pat, ori pe un scaun – sau pe orice alt obiect de mobilier pe care îl aveţi în jur.
Citeşte şi: Cele mai bune poziţii pentru a face sex în piscină

Jucăuşă

Lumânarea jucăuşă. Aşa cum îi spune şi numele, tu trebuie să stai în poziţia lumânarea (mai ţii minte, de la orele de sport din şcoală, nu?), sprijinindu-ţi picioarele de umerii lui, în timp ce el stă în genunchi şi te penetrează pe la spate. Dacă nu poţi sta prea mult în poziţia aceasta, te poţi sprijini cu braţele de coapsele lui.

Obosită

Eşti prea obosită să te mişti, dar îl poţi lăsa pe el să te satisfacă. Mai sus am scris de Supernova. Ei bine, de data asta tu vei fi cea care stă dedesubt, iar el, ca în poziţia Misionarului, deasupra ta.
Foto:Shutterstock

Indiciul de astăzi, 23 iulie, este: sani

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton