Jucăriile sexuale îţi pot distruge relaţia de cuplu?

.

Vibratorul nu mai este un subiect tabu şi tot mai multe femei au câte o astfel de jucărie sexuală în dormitor. Cele obişnuite cu astfel de accesorii merg chiar mai departe şi ar vrea să le introducă şi în partidele de sex. Poate fi o distracţie, poate însemna noutate în viaţa intimă, însă orice schimbare aduce şi dezavantaje:

Ajungi mai greu la orgasm cu partenerul?

Dacă te masturbezi cu jucăriile sexuale, scazi şansele să ajungi la orgasm în timp ce faci sex cu partenerul – multe femei sunt îngrijorate de acest lucru, însă nu ar trebui să se teamă. Şi când te masturbezi în mod normal – să zicem, fără ajutorul jucăriilor sexuale – cu siguranţă experienţa este unică şi diferită de ceea ce simţi când faci sex cu un partener. Atunci când te auto-stimulezi simţi o plăcere, atunci când foloseşti un vibrator, simţi altă plăcere, iar atunci când faci sex cu iubitul, simţi o plăcere diferită de celelalte două. Ai multe de învăţat despre corpul tău atunci când te masturbezi , însă asta nu înseamnă neapărat că ceea ce poţi face singură, poţi aplica şi în doi.
Până la urmă este vorba de cum îţi înveţi corpul să funcţioneze – dacă ai folosit mult timp jucării sexuale pentru a ajunge la orgasm, nu vei putea ajunge la orgasm de la început doar prin sex, însă în timp vei găsi poziţiile cele mai potrivite pentru tine.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton