Adriana Bahmuţeanu: „A rămas pe dinafară în politică. Vin europarlamentarele şi probabil a auzit că mie mi s-a făcut o propunere de la un partid de la putere şi ce-o fi zis, îi arăt eu ăsteia…”
Deci nici din partea ei nu se întrevede vreun pic de pace. Cum altfel? În vremuri când banii sutn puţini, vedetele tot mai dispuse să se sinucidă în direct şi emisiunile de divertisment care de care mai colorate, cum să nu conteze interesele financiare?
Şi să nu uităm că vorbim despre doi oameni cu experienţă în showbiz: o vedetă TV, femeie de afaceri şi designer, versus un om de afaceri bogat, trecut prin viaţă şi prin politica din România (care are o aromă locală aparte şi nu se compară cu alte state).
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader
Cum nimeni nu mai ştie de unde a început totul, în continuare vă rpezentăm un scurt istoric al relaţiilor dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană.
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană: scurt istoric
Ştiţi filmul „Patru nunţi şi-o înmormântare”? Cam aşa şi cu nunţile şi divorţurile din gospodăria Prigoană.
Cu cât se îndrăgosteau mai tare, cu atât mai divorţau odată.
Silviu Prigoană si Adriana Bahmuţeanu s-au cunoscut în 2003. La trei luni după cea de-a doua căsătorie, Silviu Prigoană a intentat din nou divorțul dar pe parcurs s-a răzgândit. Apoi s-a răzgândit din nou și iar a cerut divorțul.
În toamna lui 2004, adică la trei luni de la a doua nuntă cei doi erau divorțați. Apoi, în 2005, s-au căsătorit din nou. Mariajul numărul trei a durat doi ani. După alți doi ani, Silviu și Adriana s-au cununat din nou. Se întâmplă în 2009 când ea era însărcinată cu primul lor copil împreună, Maximus Mihai. Cuvintele cheie ale unui divorţ live: orgolii, iubire, soacra, ambitie, avere, copii, interes
Dacă în unele cazuri, vedetele sunt discrete şi singurele momente când auzim de divorţ sunt cele în care instanţa se decide, alţii preferă ca totul să fie public: copiii, soacra, averile, plăcerile ascunse, amanţii şi mai ales defectele.
În România auzim tot mai des astfel de cuvinte cheie, care denotă o reducere a interesului pentru politică, politici publice, taxe, impozite, griji şi preţul mielului de Paşte. Lumea vrea să audă cine cu cine se înşală, câţi bani au de împărţit oamenii şi, dacă se poate, să vadă şi o păruială în direct, o supradoză, sau măcar un sân dezgolit. ATENŢIE! Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!