Te-ai gândit la tot, de la pantofii pe care îi încalţi şi până la parfumul cu care te dai pentru întâlnirea cu El. Ţi-ai făcut un plan şi pentru ce se va întâmpla mai departe? Mai ales dacă mergeţi la restaurant, vezi ce fel de mâncăruri să eviţi... ca să nu te faci de râs.FasoleAr trebui să înţelegi imediat de ce fasolea nu se numără printre cele mai bune alegeri atunci când ieşi la o întâlnire. O fi mâncarea gustoasă, însă te va balona cu siguranţă, iar dacă porţi haine sexy - poate o rochie strâmtă - se va vedea burta foarte urât. Fasolea trebuie tăiată de pe listă!UsturoiChiar dacă mesteci şi trei gume deodată, mirosul de usturoi nu poate fi ascuns aşa uşor. Şi chiar dacă mâncaţi amândoi usturoi şi nu se mai simte la fel de puternic mirosul, usturoiul nu ar trebui consumat la o întâlnire - dacă ajungeţi să vă sărutaţi, chiar vrei ca prima amintire a voastră să fie parfumată cu arome de usturoi?foto: ShutterstockMâncare foarte picantăCondimentele iuţi fac un bun afrodisiac, însă până ajungeţi la o partidă de sex, vei începe să transpiri, acesta fiind efectul imediat al iuţelii. Ori îţi apar urme de transpiraţie la subraţ, ori începe să ţi se topească machiajul pentru că ţi s-a făcut prea cald. Cea mai bună alegere e să eviţi mâncărurile picante la întâlniri.SpagheteUn fel de mâncare foarte romantic - adu-ţi aminte de scena frumaosă din "Doamna şi Vagabondul". În realitate, însă, nu este la fel de uşor să mănânci aceste paste şi rişti să dai pe tine, să-ţi pătezi hainele şi atunci cine va mai avea chef de distracţie după masă? Nu tu...Foto: ShutterstockAsparagusAsparagus - sau sparanghel - este o legumă cu o proprietate cu totul specială. Conţine un acid care se transformă în organismele noastre în molecule ce conţin sulf. Iar sulful miroase foarte puternic şi este eliminat prin urină. Dacă vrei ca întâlnirea să se termine cu o noapte sexy, chit că nu este neapărat în dormitor, nu ar trebui să mănânci asparagus.Carne roşieEste foarte gustoasă, însă oamenii de ştiinţă cehi au descoperit că persoanele care consumă carne roşie au un miros personal mai intens, puţin atrăgător pentru ceilalţi care nu consumă alimentul.Foto: Shutterstock