Motive pentru care bărbaţii iubesc ciudatele

.
Ai crede că tot ce îşi doreşte un bărbat este o blondă cu sânii mari şi creier mic. Ei bine, stereotipiile sunt de mult istorie şi acum se pare că bărbaţii moderni caută femei cât mai interesante. Vezi câteva motive pentru care bărbaţii iubesc ciudatele.

Te surprind de fiecare dată

Femeile ciudate au interese ciudate şi afli mereu lucruri noi dacă stai în preajma lor, indiferent dacă îţi povestesc despre cum vânează raţe, cum au petrecut 48 de ore jucând Fifa la un campionat mondial, sau dacă s-au pierdut în pădure timp de o săptămână când erau mici.

Îţi deschid noi orizonturi

Femeile ciudăţele te scot mereu din zona de confort şi te învaţă lucruri noi, despre ca nu ştiai că îţi plac.

Fac cele mai creative cadouri

Nu te plictiseşti niciodată cu o astfel de femeie lângă tine şi nici nu te aştepţi ca de ziua ta să primeşti un tricou sau o cană.

Conversaţiile sunt spumoase

Femeile tind să vorbească mult despre subiecte care bărbaţilor li se par plictisitoare: vedete, farduri, bârfe, modă, etc. Femeile mai ciudăţele au mereu subiecte de conversaţie interesante, chiar dacă au puncte de vedere pe care nu vrei să le afle mama ta (extratereştri nu sunt printre noi, nu?).

Nu sunt niicodată băţoase

Unele femei pot fi preţioase şi se ofensează repede, deşi tu nu ai vrut să le jigneşti. Femeile ciudate nu se supără decât foarte rar şi în general fac singure glume pe seama lor şi văd mereu partea bună a paharului.

Sursa foto două femei telefoane: Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton