Cand dificultatile intr-o relatie de cuplu devin insuportabile, cand spiritele devin foarte iritante si prapastia se adanceste, ruptura este inevitabila.
Este necesar sa actionezi si sa te gandesti ca, de cele mai multe ori, e indicat sa faci un rau pentru un bine, adica sa iei taurul de coarne si sa te desparti.
O despartire presupune detasare din partea ambelor parti
Sfarsitul unei relatii este intodeauna dureros. Plangem si ne gandim la ceea ce a fost si mai ales la ceea ce ar fi putut fi. Pentru a traversa aceasta traiectorie fara a ne insusi rolul unei victime este necesara o autoanaliza realista asupra tuturor emotiilor pe care le simtim fata de celalalt.
E foarte important sa intelegem daca am trait pentru acea persoana o dragoste adevarata sau a fost doar o aventura. In acest caz suferinta nu ar trebui sa fie atat de profunda.
Atunci cand esti sigura ca sentimentele au disparut, intre voi poate ramane o amicitie care sa va permita o comunicare deschisa. E nevoie de un dialog deschis pentru a gasi o atitudine adecvata, mai ales in cazul in care voi ati fost o familie in care existau si copii. Separarea este o tranzitie spre o viata noua si probabil, mai tarziu vei incerca sa traiesti o noua iubire.
Daca vei reusi sa depasesti acest prag, iti vei dovedi tie ca esti puternica si ai dobandit resursele necesare pentru a merge mai departe.
Acceptarea situatiei
Daca esti parasita fara explicatii dupa ce ai trait ani de zile alaturi de el, te vei simti abandonata, respinsa si vei avea impresia ca e sfarsitul lumii. Cu siguranta te vei gandi permanent la el si nu vei putea alunga durerea din sufletul tau.
Discutand cu alte persoane care au trait experiente de acest gen, vei intelege ca nu esti singura care trece prin astfel de momente si-ti vei putea gasi echilibrul interior mult mai usor.
Nu trebuie sa te autocompatimesti, e bine sa vezi aceasta despartire ca pe un capitol incheiat al vietii tale, foarte dureros, intr-adevar, dar nu de nedepasit.
Page: 1 2