Dragoste: Cum îţi dai seama dacă te iubeşte sau nu

.

Sunteţi de ceva timp într-o relaţie, aţi avut deja Discuţia despre voi ca şi cuplu şi când vine vorba de sex vă înţelegeţi perfect. Singurul lucru rămas de stabilit este cum staţi cu dragostea. Cum ştii dacă el te iubeşte cu adevărat sau doar se preface?

Vrea să fie „doar cu tine”

Vrea să fie doar cu tine. Păi cu cine altcineva ar mai putea fi dacă este într-o relaţie cu tine? Întreabă-te (sau întreabă-l) ce vrea să însemne asta mai exact.

Nu este afectuos

Un semn că nu ţine la fel de tine atât de mult cât îl iubeşti tu este dacă nu se poartă tandru sau dacă se uită în alte părţi atunci când vă sărutaţi.

Face promisiuni… apoi nu se ţine de cuvânt

Nu te-ai săturat să-ţi spună mereu „sigur, facem asta, ieşim acolo etc”, iar apoi să vină cu o scuză jenantă că nu vă mai puteţi vedea? Are un motiv serios să se poarte aşa, mai exact nu te iubeşte.

Face planuri, dar nu se întâmplă niciodată

Mereu vorbeşte de viitorul vostru împreună, de vacanţele pe care le veţi petrece împreună şi tot aşa, dar tu rămâi, scuză-mi expresia, tot cu buza umflată. Concluzia e să nu mai ai aşteptări de la el, pentru că, cel mai probabil, n-o să se întâmple ceva mai mult în relaţia voastră. Pune-te pe primul loc şi dă-ţi seama cum ţi-ar fi ţie mai bine – cu sau fără el – şi fă ceea ce trebuie.
Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton