De ce nu îți găsești iubit? Îți spunem unde procedezi greșit

.
Ești singură, ai avut parte de câteva întâlniri, însă nici una dintre acestea nu au dus la o relație serioasă. Te întrebi care este motivul și te gândești, probabil, că tu ești de vină. În situația ta se găsesc foarte multe femei, iar asta pentru că sunt niște etape pe care acestea nu le bifează sau în care fac niște erori.

Iată care sunt greșelile care nu te lasă să-ți construiești o relație stabilă!

Nu ai un scop precis

Faptul că nu faci ceea ce îți place, ai un job pe care îl urăști și nu știi prea bine cum arată viața ta pe viitor te demotivează, descurajându-te să-ți pui ordine și pe plan sentimental. Dacă faci ceea ce îți place și ceea ce contează pentru tine, vei fi o femeie care știe ce vrea, plină de încredere, iar acesta este unul dintre principalii factori de atracție, când vine vorba de bărbați.

Nu știi ce vrei de la bărbatul tău

Te găsești în acel punct în care tot ieși la întâlniri cu diverși bărbați, însă nici una dintre aceste întâlniri nu duce la o relație stabilă. Și nu, nu ești nici prea pretențioasă și nu ai nici o boală contagioasă. Ci pur și simplu ești nehotărâtă. Nu știi care este profilul bărbatului pe care îl cauți. Fără să ai o idee, în linii mari, despre ceea ce-ți dorești de la omul pe care vrei să-l ai lângă tine toată viața nu vei reuși să te oprești din căutări și să îți dai seama că poate unul dintre cei cu care te întâlnești este EL.

Citește și: Motivul pentru care nu ai noroc în dragoste

Te bazezi pe noroc

Visezi la un romantic scenariu de Hollywood în care te lovești într-o zi, din întâmplare, pe stradă, de un străin chipeș, care apoi te invită la cafea și așa începe o frumoasă poveste de dragoste. Revino cu picioarele pe pământ. În viața reală, căutările sunt mult mai complexe și trebuie să fii atentă la semnale, să faci și tu eforturi și nu doar să îl aștepți pe Prințul pe cal alb.

Nu cauți unde trebuie

Urăști cluburile și terasele de fițe și totuși, cum prinzi puțin timp liber mergi în astfel de locuri, mai mult târâtă de prietenele tale care vor să-ți facă un bine și să-ți găsească pe cineva. Îți pierzi timpul, iar tu știi asta foarte bine, mai ales că există șansa să întâlnești pe cineva care chiar să-ți placă, însă să nu se potrivească deloc stilului tău de viață. Poate face parte chiar din categoria bărbaților care cu siguranță nu ar avea ce să caute în viața ta.

Citește și: Cum faci ca bărbatul de care ești îndrăgostită să te abordeze

Altfel, poți frecventa localuri, baruri, cafenele, biblioteci, parcuri sau alte locuri care sunt mai pe placul tău, însă nu uita că este important să nu ignori semnalele care ți-ar putea fi transmise. Cine știe, poate tipul care îți cere un foc pe bancă sau te întreabă ora poate fi chiar EL.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton