Cuvinte care vrăjesc un bărbat

.
Unele cuvinte îi fac pe bărbați să cadă în mrejele femeilor mai repede decât prin alte metode. Să mai spună cineva că ai nevoie de arme să cucerești pe cineva. Vezi care sunt acele cuvinte care vrăjesc un bărbat.

Chipeș

Orice bărbat vrea să audă că arată bine, să te vadă că îl consideri arătos, frumos, bine îmbrăcat. De fapt, dacă îi arăți că îți place de el din punct d evedere fixic, înseamnă că te simți atrasă de el, deci dispusă să ajungeți la un moment dat în dormitor. Bărbații se gândesc destul de des la partea cu dormitorul.

Uriaș/ă

Dacă spui despre el, părțile lui anatomice (exclus burta de bere), sau ceva ce a făcut el pentru tine că este uriaș/ă, ai dat lovitura. Bărbaților le plac exagerările de acest fel, prin care ei sunt cei mai mari, cei mai puternici, cei mai importanți. Nu contează dacă are 1,70, sau dacă este foarte slab, fă-l să se simtă uriaș și i-ai câștigat inima.

Sexy

În clipa în care îi spui unui bărbat că este sexy, el deja te consideră mai atractivă. Nu contează dacă tocmai v-ați cunoscut, sau dacă sunteți căsătoriți de 20 de ani, strecoară din când în când câte un cuvânt de laudă cu note senzuale și își va arăta urgent recunoștința.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton