Cel mai bun prieten e bărbat? Vezi adevărul despre relaţiile platonice

.

Ai un bun prieten care este bărbat, sau îţi doreşti un confident de sex masculin? Vezi care este adevărul despre relaţiile platonice şi care sunt miturile cu privire la relaţiile de amiciţie între femei şi bărbaţi.
 
Mitul #1: Un prieten bărbat mă poate ajuta cu sfaturi despre bărbaţi
Adevărul: Cel mai probabil scenariu de acest gen se va termina cu prietenul tău bun ridicând din umeri şi comandând încă o bere. De unde să ştie el cum va fi la întâlnire sau în pat un bărbat pe care nu îl cunoaşte şi despre care nu ştie mare lucru? Dacă el te-ar întreba cum este colega ta de birou, ce ai răspunde? Vezi?
Mitul #2: O să ieşim „cu băieţii” şi voi face parte din gaşcă
Adevărul: Situaţii ca acestea sunt reale şi întâlnite peste tot. Poate că prietenul tău bărbat te va lua la bere cu băieţii, dar asta nu îţi garantează că ceilalţi te vor privi ca pe una de-a lor. Cel mai probabil, cel puţin trei dintre ei vor încerca să profite de ocazie ca să se dea la tine. Depinde mult de atitudinea ta, nu este de ajuns să mergi cu ei peste tot, ca să fii privită ca „doar o prietenă” de toată lumea.
Mitul #3: O să am mereu cu cine să merg la evenimente
Adevărul: Acest lucru este valabil doar dacă prietenul tău este singur, mereu şomer şi de bani gata, toate la un loc, în acelaşi timp. Altfel, probabil are şi el o viaţă a lui şi nu este disponibil pentru nunţi, botezuri şi cumetrii la braţul tău.
Mitul #4: Poate că vom putea deveni „prieteni cu beneficii”
Adevărul: Acest lucru este foarte posibil DAR: asta nu înseamnă că e bun la pat şi merită să strici prietenia cu o asemenea încercare, totul va fi foarte confuz şi ciudat între voi. De ce să rişti să pierzi un prieten bun pentru o noapte de dragoste? Doar nu te bazezi pe asta ca să recunoşti că, de fapt, îl iubeşti, nu?
Mitul#5: Poate că ne vom îndrăgosti pe parcurs
Adevărul: Această situaţie este cea mai periculoasă. Dacă sunteţi prieteni, dar tu vrei mai mult, nu sunteţi doar prieteni. Dacă dragostea poate apărea, nu se poate nega asta, rişti să pierzi ani de zile şi ratezi complet prezentul pentru o nălucă. Este la fel de posibil să nu iasă nimic şi să pierzi mult timp.
Sursa foto cuplu prieteni: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton