Ce să nu îi spui niciodată iubitului tău

.

În orice cuplu există discuţii, iar câteodată acestea nu pot fi evitate. Totuşi, sunt unele subiecte delicate pe care o femeie nu ar trebui să le discute cu partenerul ei, decât dacă au o relaţie mai ceva ca-n filme.

Nu vorbi despre foştii iubiţi

Ei sunt în trecut, ce rost are să-i aduci acum în discuţie? De asemenea, nu este deloc o idee bună să-i spui actualului partener că îţi aminteşte de fostul, cu siguranţă va începe să-şi pună semne de întrebare în privinţa relaţiei cu tine.

Nu te băga în relaţia pe care o are cu mama lui

Mama este femeia numărul 1. din viaţa unui bărbat, iar tu ai venit abia mai târziu. Nu este treaba ta să te bagi în relaţia cu mama lui, este un subiect delicat de care mai bine ai sta departe.

Nu-i spune că eşti mai bună ca el

Bărbaţii sunt foarte competitivi şi o iubită care vrea să-i arate cu orice preţ că este mai bună ca el la ceva nu este deloc sexy.

Nu-i spune ceva ce n-ai vrea să auzi tu

Atunci când deschideţi un subiect delicat, cel mai sănătos este să eviţi insultele sau cerinţele. De asemenea, foloseşte-te de criticile constructive, iar atunci când ai de transmis un mesaj negativ, începe cu unul pozitiv.
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton