5 reguli de aur pentru viaţa de cuplu

.

Un sărut şi o îmbrăţişare sinceră fac mai mult decât 1.000 de cuvinte de dragoste.
Fie că eşti căsătorită de mai mult timp, fie că te afli la început de drum  cu persoana iubită, cu siguranţă îţi doreşti o relaţie frumoasă şi de durată. Află în continuare care sunt ingredientele unei vieţi de cuplu perfecte!
Odată cu trecerea timpului, în multe cupluri intervine plictiseala şi se ajunge la acea singurătate în doi. Sună trist, dar acesta este rezultatul dacă partenerii nu depun efort pentru a-şi îmbunătăţi viaţa de cuplu. Pentru a nu ajunge şi tu într-o astfel de situaţie şi pentru a te bucura de iubirea şi admiraţia jumătăţii tale, ţi-am pregătit cinci reguli după care să te ghidezi atunci când simţi că relaţia voastră a început să se clatine.

Surprinde-l în fiecare zi

Nu trebuie să stai ore în şir pe gânduri pentru a şti ce surpriză să-i faci. Gesturile simple, ca de exemplu pregătirea desertului său preferat într-o zi obişnuită sau un bileţel cu un mesaj de dragoste băgat în buzunarul hainei lui, pot face minuni.

Comunicaţi cât mai mult

Indiferent de tipul serviciului pe care îl aveţi, câteva ore pe zi tot vă vedeţi. Nu rataţi ocazia de a vă povesti ce vi s-a întâmplat în ultima perioadă, nevoile, gândurile, visele, tot ce aveţi pe suflet. Este bine să ştiţi în permanenţă unul de altul, iar mijloacele de comunicare moderne vă pot fi de mare ajutor în acest sens.

Împărţiţi-vă treburile casnice

Faceţi o listă cu ce aveţi de făcut: de la curăţenie, până la cumpărături şi cine duce gunoiul. Stabiliţi de comun acord fiecare de ce anume se va ocupa şi astfel nu vor mai interveni celebrele certuri despre cine cât de multă treabă face în casă. În plus, ajutându-vă reciproc, veţi avea mai mult timp pentru a-l petrece după bunul plac.

Nu renunţaţi la viaţa socială

Chiar dacă sunteţi împreună de ceva vreme şi aveţi deja un cămin, asta nu înseamnă că viaţa voastră trebuie să se limiteze doar la a merge la serviciu şi înapoi acasă. Întâlnirile cu prietenii, ieşirile în oraş la un film sau la un spectacol ar trebui să facă parte din obiceiurile voastre săptămânale. În acest fel, nu permiteţi ca rutina să se instaleze în relaţia voastră.

Nu ăncerca sî-ţi schimbi partenerul

Multe femei fac greşeala de a vrea să-şi schimbe partenerul, uitând că la început le plăcea aşa cum era. Diferenţele în cuplu sunt necesare şi nu mereu trebuie să fiţi de acord în toate, altfel viaţa voastră ar fi „lipsită de sare şi piper”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton