5 motive ca să nu încerci să-l schimbi

.
În ciuda a ceea ce spun mulţi oameni, schimbarea este posibilă, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi exersezi talentele de modificare pe persoana iubită. Vezi 5 motive ca să nu încerci să-l schimbi.

Vrei să-l schimbi din egoism

De cele mai multe ori, ceea ce vrem să schimbăm la un partener nu sunt defectele, ci acele trăsături care nu ne convin nouă. Cu alte cuvinte, cel mia probabil vrei să-l schimbi din motive egoiste, nu pentru că i-ar fi lui mai bine odată schimbat.

Cei care vor să se schimbe, nu vor să fie schimbaţi

Există oameni care îşi doresc să fie mai buni, care acceptă că au nevoie să se schimbe într-un fel sau altul, dar cu siguranţă că nu ar vrea să-ţi ofere ţie această putere.

Dacă vrea să fie un om mai bun, tu poţi să-l încurajezi, dar nu încerca să profiţi de dorinţele lui, pentur a obţine ce vrei tu de la el.

Motivele tale nu sunt mai bune decât ale lui

Doar pentru că o persoană vrea să se schimbe, nu înseamnă că o va face de dragul tău. Schimbarea, fie ea de comportament, gândire sau emoţii, nu se va petrece până ce acel om nu are motive întemeiate să depună atâta efort. „De dragul meu, ca să fiu fericită” nu este un motiv bun.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton