5 greşeli pe care le faci la prima întâlnire

.

Prima întâlnire cu un tip nou este şi aşa o situaţie dificilă şi plină de momente jenante. Ai grijă să nu faci aceste cinci greşeli care îl vor pune pe fugă mai mult ca sigur.
1. Te agăţi de el cu disperare. La figurat, desigur. Nu îi vorbi la prima întâlnire despre rochia de mireasă la care visezi, despre copii sau nunta de argint. Va fugi mâncând pământul.

2. Eşti falsă. Nu încerca să fii perfectă. Iubitul tău trebuie să te placă pentru ceea ce eşti de fapt, nu pentru ceea ce ţi-ai dori să fii.

3. Vorbeşti prea mult. Deja există un clişeu despre femeile care vorbesc prea mult şi bărbaţii care ar ucide pentru o secundă de linişte. E bine să comunicaţi, dar lasă-l şi pe el să spună ceva din când în când.

4. Spui minciuni. Dacă îţi e ruşine de un detaliu al vieţii tale, e mai bine să nu vorbeşti deloc despre el decât să spui o minciună. Până la urmă adevărul va ieşi la iveală şi nu va fi deloc plăcut.

5. Stai mai mult pe net decât cu el. Chiar dacă nu poţi respira fără Facebook, e foarte urât să să îţi îndrepţi atenţia către telefon decât către el.
Foto: Thinkstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton