5 bărbați pe care să-i eviți la nuntă

.
Este sezonul nunților și rudele sau prietenii pot încerca să îți prezinte tot felul de burlaci demni de atenție. Vezi care sunt cei 5 bărbați pe care să-i eviți la nuntă, ca să nu-ți pierzi timpul sau capul.

Mirele

Cred că este evident de ce nu trebuie să te îmbeți și să te dai la mire la nunta lui, nu? Indiferent dacă ești rudă cu mireasa, prietenă de familie sau, mai rău, rudă cu mirele însuși (dacă ești rudă îndepărtată tot greșit este).

Nici nu-i răspunde la avansuri dacă, din nefericire, s-a îmbătat atât de tare încât nu mai știe care e aleasa lui. Chiar dacă arată nemaipomenit în costum li ați fost împreună în liceu.

Tatăl miresei

Din nou, rolul de socru mic poate fi stresant, obositor și alcoolul crește viteza de circulare a sângelui, dar de obicei îl trimite în direcții greșite.

Ignoră faptul că arată mai bine ca mirele, ignoră și faptul că e divorțat de mama miresei, ignoră că îți tot face cu ochiul și te invită la dans. Nu vrei să-i faci asta miresei în ziua ei sfântă. Gândește-te la karma dacă altceva nu funcționează.

Vărul cel tăcut care stă singur la masă

Proverbul potrivit căruia cine tace, face nu se aplică verilor obscuri ai mirilor, care stau la masa oamenilor ciudați și singuri și care nu cunosc pe nimeni.

Poate că arată decent, dar asta face misterul și mai îngrijorător (arată bine, sănătos și întreg la cap, de ce stă singur acolo, la masa celor cu care nu vrea nimeni să danseze?!), sau poate că este foarte timid, sau a studiat în străinătate și nu cunoaște pe nimeni. Sigur e ceva în neregulă cu el, numia pentru simplul fapt că nu stă de vorbă cu nimeni.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton