Red Velvet Cupcakes – rețetă cu suc de sfeclă

.
Rețeta Red Velvet Cupcakes este oferită de Ioana Romanescu, proprietara businessului Cupcake Philosophy, care îți garantează că vei obține niște prăjiturele minunate dacă vei respecta întocmai indicațiile de preparare.

Ingrediente

Blat (pentru 24 cupcakes):

170 g unt; 160 g lapte; 5 ml oțet; 15 ml suc de sfeclă roșie; 2 ouă; 60 g zahăr; 250 g făină albă; 15 g praf de copt

Crema: 227 g cremă de brânză; 113 g unt; 375 g zahăr pudră; 10 g esență de vanilie

Mod de preparare

Blatul: Preîncălzește cuptorul la 180 °C. Așază 24 de hârtiuțe de cupcakes în tavă. Asigură-te că toate ingredientele sunt la temperatura camerei. |n bolul unui mixer amestecă untul cu zahărul la viteză medie, până devine alb și capătă volum. Se adaugă ouăle, unul câte unul, apoi făina amestecată cu praful de copt, iar la sfârșit partea lichidă, adică laptele, sucul de sfeclă și oțetul. Se toarnă compoziția în tăvițele de cupcakes și se dau la copt 20-25 minute.

Crema: Se amestecă crema de brânză cu untul și se mixează, după care se adaugă treptat zahărul-pudră și extractul de vanilie. În cazul în care crema nu are un aspect cremos, se pot adăuga 10 ml de lapte.

Sursa foto: Cupcake Philosophy

S-ar putea să te intereseze și:

Tot ce trebuie să știi despre cupcakes

Brioșe vegetariene – rețetă delicioasă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton