(P) Radiofrecventa sau liftingul facial nechirurgical

.
Poate ai auzit despre radiofrecventa ca fiind o tehnica noua de tratare a ridurilor, dar nu i-ai dat o importanta majora temei. Noi iti spunem ca acest tratament estetic non-invaziv merita toata atentia ta pentru ca te ajuta sa ai un ten cu mult mai tanar in doar cateva sedinte.

Radiofrecventa aplicata la nivel facial este o metoda avansata de a reduce ridurile si de a imbunatati tonusul pielii fara a fi nevoie de alte tehnici invazive. Deci poti scapa de semnele de imbatranire ale tenului si fara ace si fara efectele incomode ale acestora. Se pot spune foarte multe despre aceasta tehnica estetica numita radiofrecventa, daca ea functioneaza cu adevarat, daca are rezultate, contraindicatii si efecte secundare.

In cateva cuvinte putem spune ca aceasta procedura estetica are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular.

Odata cu trecerea anilor, colagenul existent la nivelul pielii se deterioreaza, fapt ce cauzeaza lipsa de fermitate, aparitia ridurilor profunde si a liniilor de expresie. Pe de alta parte, razele ultraviolete, stresul zilnic si agresiunea factorilor de mediu produc imbatranirea prematura a tenului.

Tratamentul de radiofrecventa nu poate opri procesul de imbatranire a pielii, dar ajuta cu succes la ameliorarea efectelor acestuia, ajutandu-ne sa avem un ten tanar pentru mai mult timp. Umple ridurile de la interior la exterior, tenul este mai tanar si vizibil mai ferm. Ovalul facial este redefinit, textura pielii este mult imbunatatita.

Tipul de energie specifica emisa de dispozitiv incalzeste chiar si cele mai profunde straturi ale dermului la aproximativ 400 C. Fibrele de colagen si elastina se contracta in urma acestei incalziri, ceea ce explica efectul de fermitate imediat pe care il poti observa chiar la finalul unei sedinte de radiofrecventa. In urma acestei contractari, productia de colagen va creste prin stimularea activitatii fibroblastilor. Vasodilatatia produsa de energia calorica creste oxigenarea pe zona tratata pentru un aport mai mare de nutrienti.

Pielea este reintinerita, ferma, luminoasa, ridurile si liniile de expresie sunt semnificativ reduse.

Desi rezultatele se vad dupa prima sedinta de tratament, in functie de varsta si de starea tenului tau pot fi necesare 3-6 sedinte de radiofrecventa pentru rezultate pe termen lung, la un interval de o saptamana intre ele. Tratamentul de radiofrecventa nu prezinta riscuri majore pentru sanatate, doar o senzatie de caldura si o usoara inrosire a pielii care dispar la scurt timp dupa tratament.

Radiofrecventa nu este indicata in caz de sarcina si alaptare, diabet, pacemaker sau rani deschise pe zona tratata.

Afla mai multe despre tratamentele de radiofrecventa faciala disponibile in centrele Cellulem Block AICI.

Completeaza formularul de pe site daca doresti mai multe informatii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton