Vișiniul este culoarea sezonului toamnă-iarnă 2024. În ce combinații arată cel mai bine

.

Culoarea-vedetă a sezonului Toamnă-Iarnă 2024 se distinge prin pigmentul stins, care o face să strălucească atât alături de culori deschise, cât și de culori închise.

Vișiniul este culoarea-vedetă a sezonului toamnă-iarnă 2024

Vișiniul a luat cu asalt podiumurile prezentărilor din cadrul săptămânilor modei din Franța și Italia. Farmecul acestei nuanțe constă în singularitatea ei, nu este nici un roșu aprins, nici un maro ciocolatiu, dar oferă suficientă profunzime și căldură pentru a o face culoarea-vedetă a acestui anotimp.

De la ruj și ojă, până la haine și accesorii, veți observa cum vișiniul este prezent în toate magazinele de îmbrăcăminte și cosmetice din întreaga lume, sezonul acesta.

Toamna a debutat cu săptămânile modei de la Paris și Milano unde o majoritate covârșitoare a creațiilor prezentate pe podium au inclus fie articole vestimentare, fie accesorii vișinii. S-au remarcat și „surorile” acestei nuanțe: maro și roșu sângeriu.

Această culoare este ideală atât pentru a crea ținute casual, cât și foarte elegante, dovadă stând jachetele imprimate semnate de Holzweiler și, respectiv, fustele din tull semnate de Molly Goddard.

Designerii nu s-au oprit la îmbrăcăminte, ci au experimentat și cu accesoriile. Chanel au optat pentru curele și genți vișinii, iar Gucci pentru ochelari de soare și platforme de aceeași culoare.

Magazinele de îmbrăcăminte din întreaga lume au primit pontul despre paleta de culori din această toamnă înainte, așadar vei vedea o mulțime de haine și accesorii vișinii, dar și alte culori perfecte alături de ele.

Preferatele noastre sunt combinațiile:

  • Vișiniu & verde măsliniu;
  • Vișiniu & gri;
  • Vișiniu & roz;
  • Vișiniu & bej;
  • Vișiniu & jeans;
  • Vișiniu & bleumarin;
  • Vișiniu & albastru deschis.

Foto: Instagram; Pinterest.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton