Vedetele au făcut spectacol pe covorul roșu la premiera filmului „Barbie”. Dua Lipa, într-o ținută fără inhibiții

.

Vedetele s-au reunit pe covorul roșu al premierei celui mai așteptat film al verii, „Barbie”. Pelicula, care îi are în rolurile principale pe Margot Robbie și Ryan Gosling, va fi lansat în cinematografele din România pe 21 iulie.

Între timp, starurile au pășit pe covorul roșu al premierei din Los Angeles a filmului, unde a avut loc un adevărat spectacol de culori. Deși toată lumea se aștepta să o vadă pe Margot Robbie în roz, de data aceasta, actrița a ales să poarte o rochie neagră care a transformat-o într-o adevărată păpușă Barbie.

Vedetele, strălucitoare la premiera filmului „Barbie”

Gal Gadot, Dua Lipa, Shay Mitchell, Ryan Gosling și Margot Robbie sunt doar câteva din celebritățile care au participat la premiera din L.A. a mult așteptatului film.

Margot Robbie, în vârstă de 33 de ani, a lucrat cu stilistul ei Andrew Mukamal pentru a recrea rochia trompetă fără bretele, cu tocuri înalte, mănuși de operă și choker cu diamante ale păpușii originale Barbie „Solo in Spotlight” din anul 1960.

Potrivit Daily Mail, actrița australiană în vârstă de 33 de ani, a primit un cec în valoare de 12.5 milioane dolari pentru a produce și a juca în filmul Gretei Gerwig, care a adus la viață celebra păpușă Mattel.

Citește și: Primul show de modă al lui Pharell Williams pentru casa Louis Vuitton. Beyonce, Rihanna și Zendaya, printre vedetele prezente

Citește și: Ținutele vedetelor la Paris Fashion Week. Camila Cabello, Cardi B și Kate Hudson, apariții spectaculoase

Pe de altă parte, Ryan Gosling, care poate fi văzut în rolul lui Ken, a venit îmbrăcat într-un costum roz Gucci și o cămașă roz deschis.

Gal Gadot (38 ani) a zâmbit în continuu în timp ce a stat pe covorul roșu. Actrița israeliană a făcut furori cu o rochie maro cu dungi albe, fără mâneci, semnată de JW Anderson.  Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de sandale nude.

Ashley Graham a optat pentru o rochie neagră, cu un ornament mare ce îi acoperea pieptul. Rochia, ușor transparentă peste coapse, cu o mică trecă, i s-a potrivit perfect prezentatoarei americane de televiziune.

Dua Lipa și ținuta care nu a lăsat loc imaginației

Dua Lipa, care a contribuit la coloana sonoră a peliculei, și-a etalat silueta într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a pășit pe covorul roșu într-o rochie complet transparentă, de plasă, aleasă de stilistul Lorenzo Posocco.

Cântăreața britanico-albaneză a emanat încredere în acest ansamblu, poate fi văzută în film în rolul Sirenei Barbie.

Câștigătoare a premiului Grammy, Dua Lipaa venit la eveniment într-o rochie fără mâneci, din lanț, care strălucea sub lumina soarelui din California. Materialul transparent a arătat că artista a ales să poarte doar o pereche de lenjerie albă pe dedesubt.

Citește și: Show de modă pe străzile capitalei Franței. Shakira, într-o ținută care a atras toate privirile la Paris Fashion Week

Citește și: Ovidiu Buta dezvăluie tendințele verii 2023: “Must-have-urile vin și pleacă, stilul însă rămâne”

Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de rocuri argintii, strălucitoare.

Nelipsită de pe covorul roșu a fost Shay Mitchell, actrița arătând ca o adevărată păușă Barbie. Actrița a optat pentru o rochie neagră în formă de clopot, care i-a pus în valoare picioarele și decolteul.

De asemenea, Shay a purtat o pereche de sandale cu toc, negre, cu bretele care îi înfășurau gleznele, precum și o poșetă neagră minusculă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la premiera filmului „Barbie” din Los Angeles

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton