Vedete la prezentarea colecției Gucci Cruise 2025. Cum au impresionat Demi Moore, Dua Lipa sau Salma Hayek

.

Dua Lipa, Demi Moore, Salma Hayek și Kate Moss sunt doar câteva din vedetele care au participat la show-ul Gucci Cruise 2025 ce s-a desfășurat luni la Londra. Sabato De Sarno, noul director de creație al celebrei case de modă, care a prezentat prima sa colecției Cruise.

Vedete la prezentarea colecției Gucci Cruise 2025

Pentru a sărbători momentul și pentru a arunca o primă privire asupra celei mai noi colecții Gucci Cruise 2025, unele dintre vedetele preferate ale casei de modă s-au prezentat la muzeul Tate Modern din Londra. În timp ce Salma Hayek a făcut furori cu o rochie cu un singur umăr cu accesorii argintii, Alia Bhatt a ales o rochie mov intens.

Kate Moss, în vârstă de 50 de ani, a atras atenția într-o rochie mini neagră și colanți transparenți. Supermodelul și-a completat look-ul cu o pereche de tocuri negre, în timp ce o jachetă neagră a fost așezată elegant pe umeri. Kate a fost însoțită de partenerul ei de viață, Nikolai von Bismarck.

Și fiica modelului, Lila Moss, în vârstă de 21 de ani, a făcut parte din invitații casei de modă. Tânăra a ales să poarte un blazer galben și o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță.

Citește și: Cele mai îndrăznețe ținute purtate de vedete în ultimii ani. Rochiile care au scris istorie

Citește și: Ținutele spectaculoase ale vedetelor la Met Gala After Party 2024. Shakira a arătat superb în alb, iar Rita Ora a lăsat prea mult la vedere

Pe de altă parte, Dua Lipa a optat pentru o jachetă neagră de piele, asortată cu un top alb și pantaloni scurți negri. Artista în vârstă de 28 de ani și-a completat look-ul cu un dress negru și mocasini înalți asortați.

Demi Moore (61 ani) a întors toate capetele la show-ul Gucci Cruise 2025 din Londra. Actrița a uimit într-o rochie din dantelă transparentă, ce a scos la iveală un sutien negru. Rochia i-a scos în evidență decolteul amplu. Aceasta a venit la eveniment însoțită de câinele ei chihuahua Pilaf, pe care l-a ținut aproape de ea.

Colecția Gucci Cruise 2025, prima a lui Sabato Da Sarno

Casa de modă italiană de lux Gucci a transformat muzeul de artă modernă de pe Tamisa într-o oază de modă înaltă pentru cea mai recentă colecție de croazieră, un spectacol uluitor al luxului italian.

Țesături delicate și transparente au plutit pe podium alături de denim relaxat și haine de zi șic, fiecare piesă accentuată de emblematicul logo dublu G care împodobește gențile și accesoriile din piele.

Citește și: Corsetul, piesa vestimentară care a vrăjit vedetele. Inspiră-te de la Zendaya, Megan Fox sau Jennifer Lopez!

Citește și: Cele mai spectaculoase rochii de la Gala Met 2024. Tema din acest an a fost „Grădina Timpului” / Galerie foto

Evenimentul desfășurat la Londra a prezentat prima colecție de croazieră a lui Sabato De Sarno, care a fost numit director de creație al Gucci anul trecut.

Gucci își organizează în mod normal spectacolele la Milano, dar, la fel ca alta case mari de modă, alege locații din întreaga lume pentru a-și etala colecțiile de croazieră.

Creațiile lui Da Sarno au combinat look-uri de seară luxoase și broderii florale cu jachete casual și denim moale.

Și cum confortul este pe primul loc, toate ținutele, chiar și cele mai elegante, au fost asortate cu pantofi Mary Jane, balerini sau mocasini cu platformă purtați cu șosete albe.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au apărut vedetele la prezentarea colecției Gucci Cruise 2025

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton