Vedete la New York Fashion Week. Olivia Wilde, Saweetie și Blake Lively, cele mai spectaculoase ținute

.

New York Fashion Week a început în forță, iar vedetele au dat fuga în marele oraș american pentru a se asigura că nu ratează unele dintre cele mai așteptate show-uri de modă ale anului. Printre starurile care și-au făcut apariția încă din primele zile ale evenimentului se numără Mary J Blige, Olivia Wilde, Halle Berry și Jenna Dewan.

O apariție cu adevărat spectaculoasă a avut-o cântăreața americană Saweetie, care a ales pentru participarea la prezentarea Laquan Smith’s Fashion Show, o ținută cu care a întors toate capetele.

Vedete la New York Fashion Week

Saweetie, Jasmine Sanders și Elsa Hosk și-au făcut fiecare prezența cunoscută, luni, la show-ul LaQuan Smith Spring Summer 2024 din cadrul New York Fashion Week.

Saweetie, pe numele ei adevărat Diamonté Quiava Valentin Harper, a făcut furori cu o rochie roșie cu mâneci lungi din paiete, cu un decupaj la mijloc și cu decolteu adânc.

Același aspect cu paiete l-a ales și modelul Jasmine, în vârstă de 32 de ani, care a purtat un sutien minuscul ce i-a dezvăluit abdomenul lucrat.

Pe de altă parte, Elsa Hosk, a arătat spectaculos în timp ce a pășit pe catwalk într-o rochie fără bretele ce a fost accesorizată cu un chocker argintiu.

Citește și: Vedete la gala amfAR, de la Festivalul de Film de la Veneția. Rita Ora a atras toate privirile cu ținuta nonconformistă

Citește și: Celebrități la Festivalul de Film de la Veneția. Priscilla Presley, mărturisiri emoționante la premiera peliculei „Priscilla”

Laverne Cox, în vârstă de 51 de ani, a optat pentru o ținută formată dintr-o pereche de colanți negri, o jachetă de culoare sîngerie și o pereche de mănuși negre transparente.

Pe de altă parte, Olivia Wilde a sosit la New York Fashion Week într-un trenci Michael Kors, un pulover maro și o pereche de colanți transparenți ce au creat iluzia unui body. Actrița și-a completat ținuta cu o pecrehe de cizme de piele până la genunchi, o geantă de mână cu franjuri și cercei aurii.

Blake Lively a purtat o salopetă din paiete metalice accentuată cu o curea subțire.

Mary J Blige, de nerecunoscut la prezentarea Laquan Smith

Mary J Blige, în vârstă de 52 de ani, a fost de nerecunoscut la prezentarea de modă a lui Laquan Smith. Artista a avut o apariție modernă, alegâng să poarte un set maro format din mai mule piese. Ținuta a fost asortată cu o pereche de cizme lungi, maro, de piele întoarsă.

Citește și: Bar Refaeli și Mădălina Ghenea, lecție de stil la Festivalul de film de la Veneția. Vedetele au luat cu asalt covorul roșu

Citește și: Cele mai spectaculoase apariții de la Festivalul de film de la Veneția. Romina Ferrari, accesorii de 1 milion de euro

Aceasta și-a arătat decolteul într-un corset fără bretele pe care l-a purtat alături de o jachetă cu fermoar și cu feronerie argintie.

Corsetul lui Mary J Blige a fost înălțat cu un brâu, la care a adăugat o pereche de pantaloni scurți, de culoare indigo.

Ca accesorii, cântăreața de R&B a ales o pereche de cercei cu cerc de dimensiuni mari, o pecrehe de ochelari de soare și un colier de zale, cu un pandantiv mare în centru. Precum și câteva inele de argint.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele în primele zile ale New York Fashion Week

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton