Vedete la gala amfAR, de la Festivalul de Film de la Veneția. Rita Ora a atras toate privirile cu ținuta nonconformistă

.

Gala amfAR de la Festivalul de Film de la Veneția este un eveniment important pentru multe vedete internaționale. La evenimentul la care ținuta elegantă este obligatorie, mai multe celebrități au făcut furori pe covorul roșu. Camila Mendes, Jesse Williams, Bella Thorne, Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Rita Ora și Kate Beckinsale sunt doar o parte din vedetele care au atras toate privirile cu ținutele lor de gală.

amfAR este o organizația non-profit ce se dedică sprijinirii cercetării SIDA, prevenirea HIV și educația privind tratamentul acestei boli. Organizația a investit 635 de milioane de dolari în programele sale, din 1985.

Cum s-au îmbrpcat vedetele la gala amfAR

Covorul roșu de la Palazzo del Cinema nu este singurul desfășurat pe măsură ce Festivalul de Film de la Veneția își urmează cursul. Printre celelalte evenimente care au loc în acest colț de aur al Mediteranei se numără Gala amfAR, organizată împreună cu festivalul de la Scuola Grande della Misericordia din Cannaregio. În fiecare an, actori, modele și alte persoane grele din industrie se întâlnesc la evenimentul de strângere de fonduri al organizației non-profit.

Kate Beckinsale, Milla Jovovich și Bella Thorne au fost prezente la gală, acestea călătorind în nordul Italiei exclusiv pentru evenimentul caritabil.

Actrița Kate Beckinsdale, a optat pentru o rochie transparentă gen pelerină cu gât înalt de la Georges Chakra. Franjuri aurii adânci de la guler, mâneci și tiv se potriveau cu body-ul purtat dedesubt, sclipind de sub mătasea neagră.

Citește și: Cele mai spectaculoase apariții de la Festivalul de film de la Veneția. Romina Ferrari, accesorii de 1 milion de euro

Citește și: George Clooney și soția lui, Amal, au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au cunoscut

Pe de altă parte, Carla Bruni a ales o rochie verde, cu un singur umăr, de la Saint Laurent. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Chopard.

Actrița Camila Mendes a optat pentru o rochie albă cu imprimeu floral și detalii negre la nivelul umerilor și al bustului.

Rita Ora, două ținute spectaculoase la gala amfAR

Rita Ora și-a făcut apariția într-o rochie de Stephane Rolland, vaporoasă, cu  mâneci lungi, cu un design alb sculptural care se extinde de la corset până la umăr.

Citește și: Ce sunt „facekini”, accesoriile la mare modă care protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui

Citește și: Zendaya, fashion icon la doar 27 de ani. Cele mai stylish ținute ale actriței din 2023

Pe lângă rochia transparentă, Rita Ora a mai avut o ținută cu care nu putea trece neobservată. Înainte de a urca pe scenă, artista în vârstă de 32 de ani s-a schimbat într-o rochie unică, formată dintr-un top dreptunghiular cu un guler de dantelă împodobit cu perle.

Rita a arătat senzațional în rochia care prezenta o manta lungă până la podea, ce îi cădea în cascadă, pe spate.

Urmând tendința de bijuterii minimale de la Hollywood, Rita Ora a purtat inele de argint și o brățară simplă de argint, lăsând gâtul înalt încrustat de bijuterii al rochiei să fie în centrul atenției.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la gala amfAR de la Festivalul de Film de la Veneția

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton