Vedete la festivitatea de încheiere a Festivalului de Film de la Cannes. Demi Moore și Elle Fanning au atras toate privirile

.

Mai multe vedete au luat cu asalt covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, în acest an. Demi Moore, Simone Ashley, Andie MacDowell și Elle Fanning sunt doar câteva din vedetele care au defilat în ținute uluitoare înainte de ceremonia de final a evenimentului de pe Riviera Franceză.

Demi Moore, apariție spectaculoasă în ultima zi a Festivalului de la Cannes

Demi Moore, Andie MacDowell, Elle Fanning și vedeta „Bridgerton” Simone Ashley au adus pe covorul roșu de la Cannes strălucire și glamour, în ultima zi a celebrului festival de film.

Demi Moore și-a arătat stilul elegant în timp ce a pășit pe covorul roșu într-o rochie neagră fără umeri, cu o fundă mare albă și o despicătură până la coapsă. Actrița americană, în vârstă de 61 de ani, și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi negri cu tocuri deschise și niște bijuterii orbitoare din argint și diamante.

Eva Green, membru al juriului, a arătat superb într-o rochie lungă, strălucitoare, cu paiete. Rochia vedetei în vârstă de 43 de ani prezenta un decolteu adânc.

Citește și: Winnie Harlow, într-o rochie care îți taie respirația, la Cannes 2024. Cele mai impresionante ținute ale celebrităților

Citește și: Kelly Rowland, dispută la Cannes. Apariții de neratat pe covorul roșu al celebrului festival de film

Andie MacDowell s-a asigurat că a atras atenția privitorilor când a sosit într-o rochie violet, fluidă, pentru ceremonie. Actrița americană a purtat câteva bijuterii sclipitoare pentru seară, precum și o pereche de tocuri.

Între timp, Elle Fanning a fost de nerecusnocut într-o rochie albă fluidă Gucci semi-pură, cu decolteu adânc. Actrița americană, în vârstă de 26 de ani, a pozat încrezătoare pe covorul roșu, în rochia acoperită cu strasuri argintii strplucitoare și cu spate gol.

22 de filme, în lupte pentru un premiu la Festivalul de Film de la Cannes 2024

Anul acesta, 22 de filme au fost în cursă pentru a fi onorate de juriul condus de regizoarea Barbie, Greta Gerwig.

Premiul pentru cea mai bună actriță a revenit unui ansamblu de femei; Adriana Paz, Karla Sofía Gascón, Zoe Saldaña și Selena Gomez, pentru rolurile din comedia muzicală criminală a lui Jacques Audiard, Emilia Perez.

Citește și: Sarah Ferguson, într-o rochie de 13.000 lire sterline la amfAR gala. Demi Moore și Heidi Klum, apariții uluitoare

Citește și: Catrinel Menghia, prima apariție pe covorul roșu după ce a devenit mamă. Vedetele au impresionat la Cannes 2024

Cel mai mare premiu al festivalului, Palme d’Or, a revenit celui mai discutat film de la Cannes: Anora.

De la rochii împodobite cu strasuri, la volane cu broderie aurie, până la ansambluri elegante și moderne, miza stilului a foat mai mare ca niciodată.

Iar ceremonia de închidere a festivalului s-a ridicat la nivelul celor două săptămâni în care vedetele au defilat la celebrul covor roșiu în cele mai spectaculoase ținute.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele în ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2024

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton