Trucuri de care să ții cont dacă vrei să porți fusta lungă în sezonul rece

.

Fusta lungă nu este o piesă vestimentară pe care să o porți doar în zilele de călduroase. Îți dăm câteva trucuri care te vor ajuta să o incluzi în garderobă tot anul.
Fusta lungă este o piesă foarte versatilă. Poate fi purtată cu tricouri și bluze vaporoase, dar la fel de bine arată și dacă o porți cu pulover sau cardigan. Peste această ținută, o jachetă de piele sau chiar un palton până la genunchi vor arăta perfect. Completează-ți outfit-ul de iarnă cu mănuși, pălării sau eșarfe.
Dacă ești mai friguroasă, poți purta chiar două perechi de ciorapi pe sub fustă. Nimeni nu își va da seama, iar cel mai important este că tu te vei simți confortabil.
Este foarte importantă încălțămintea pe care o alegi. Dacă vara poți purta fusta lungă cu balerini sau sandale fără toc, iarna ar trebui să optezi pentru botine sau cizme cu toc. Pentru că hainele sunt mai groase, vei părea cu câteva kilograme mai plinuță, așa că ai nevoie de câțiva centimetri în înălțime, pentru a-ți alungi silueta.
Vestele sau jachetele din blană artificială se potrivesc de minune cu fustele lungi. Poartă-le cu încredere, pentru că este combinația ideală pentru iarnă.
La fel de bine poți purta fusta lungă cu o jachetă de piele. Dacă ți-e frig, o eșarfă de blană va da o notă elegantă ținutei tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton