Trend alert: Vedete în alb. Inspiră-te din ținutele purtate de Inna, Alina Eremia și Adelina Pestrițu / Galerie foto

.

Vara lui 2024 a venit la pachet cu un cod vestimentar imposibil de ignorat. Temperaturile din termometre ne obligă să purtăm culori deschise și materiale respirabile, lucru pe care Inna, Alina Eremia și Adelina Pestrițu l-au adoptat în viața lor de zi cu zi fără să stea prea mult pe gânduri. Ținutele all-white din țesături fluide sunt vedetele acestei veri. Așadar, cămășile oversized și rochiile cu volane sunt un must-have și în garderoba ta. Inspiră-te din ținutele vedetelor pentru o vară răcoroasă și un album foto estetic.

Albul, culoarea-vedetă a verii! Inspiră-te din ținutele purtate de Inna, Alina Eremia și Adelina Pestrițu

Albul este, fără doar și poate, culoarea vedetă a verii. Temperaturile cresc, iar hainele sunt din ce în ce mai puține, mai largi sau mai transparente. Pe acest principiu merg și Mira, Antonia, Alexandra Stan și Andreea Bălan. Fie că se află pe platourile de filmare, la un eveniment monden sau în vacanță, vedetele optează pentru confort, fără să sacrifice însă stilul.

Citește și: Rochia roz, noua senzație din lumea modei. Paris Hilton, Margot Robbie, Alessandra Ambrosio, printre vedetele care au îmbrățișat acest trend

Citește și: Stilul marinăresc, trendul care a cucerit vedetele din întreaga lume. Inspiră-te de la Paris Hilton, Gigi Hadid sau Victoria Beckham!

Citește și: Ce este cowboy core-ul? Trendul inspirat de Beyonce face senzație pe TikTok

Rochiile albe cu volane, printre preferatele vedetelor

Din vacanța ei în Santorini, Grecia, Mira a postat mai multe imagini în costum de baie, dar și în două rochii perfecte pentru anotimpul cald, una albă și una roz pudrat. Rochiile mini cu corset i-au cucerit pe urmăritorii artistei și au strâns peste 50.000 de aprecieri pe Instagram.

La rândul lor, Alexandra Stan și Alina Eremia sunt adeptele rochiilor albe cu volane, însă într-o versiune puțin mai sexy și mulată. La petrecerea Elle New Media Awards de anul acesta, Alexandra Stan a optat pentru o rochie alb-murdar cu umerii goi și cu un decupaj în zona abdomenului. Similară și totuși diferită, rochia Alinei Eremia a strâns peste 10.000 de aprecieri pe Instagram și o mulțime de complimente. Cântăreața și-a accesorizat rochia cu cizme negre lungi.

Tot o rochie albă și mulată a purtat și Adelina Pestrițu într-o vacanță în Turcia. Fosta prezentatoare de televiziune și-a accesorizat rochia cu o poșetă Chanel în valoare de aproximativ 4.300 de euro și cu o pereche de sandale argintii.

Pentru acelea dintre voi care preferă ținutele ceva mai puțin sexy, cămășile oversized, fustele midi și pantalonii din in rămân întotdeauna o opțiune. Pentru mai multe idei de ținute de la vedetele voastre preferate, accesați GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton