Ținutele vedetelor la Paris Fashion Week. Camila Cabello, Cardi B și Kate Hudson, apariții spectaculoase

.

Săptămâna modei de la Paris, sau Paris Fashion Week așa cum este cunoscută, este în plină desfășurare. Cele mai mari case de modă din lume își prezintă noile colecții pentru sezonul toamnă – iarnă. Iar vedetele se bucură și ele din plin de aceste prezentări spectaculoase.

Ca de fiecare dată, celebritățile s-au aflat încă din primele zile la marile show-uri de modă, în primele rânduri. Și nu s-au prezentat oricum, ci purtând unele dintre cele mai frumoase ți interesante ținute.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week

Printre vedetele care deja au luat parte la câteva dintre marile prezentări ale caselor de modă de la Paris Fashion Week se află Camila Cabello, Cardi B, Natalie Portman și Kate Hudson.

Cardi B a participat la două prezentări, săptămâna aceasta, și de fiecare dată a uimit cu ținuta ei spectaculoasă. Artista s-a prezentat la show-ul Schiaparelli Haute Couture într-o rochie neagră, lungă, mulată, cu un decolteu generos, peste care a pus un blazer de fulgi supradimensionat. Cea de a doua apariție a acestia a fost la prezentarea Balenciaga, unde a ales o ținută albă voluminoasă, cu multe straturi, pe care a accesorizat-o cu cizme negre, lungi.

Pe de altă parte, Natalie Portman a fost simbolul eleganței într-o rochie albă cu imprimeu floral, fără bretele, la prezentarea Dior.

Citește și: Ovidiu Buta dezvăluie tendințele verii 2023: “Must-have-urile vin și pleacă, stilul însă rămâne”

Citește și: Primul show de modă al lui Pharell Williams pentru casa Louis Vuitton. Beyonce, Rihanna și Zendaya, printre vedetele prezente

Alessandra Ambrosio a atras toate privirile în momentul în care a apărut la show-ul Giorgio Armani Haute Couture din timpul Paris Fashion Week. Modelul în vârstă de 42 de ani a demonstrat încă o dată că are un stil de neegalat cu rochia sa albă, midi, cu corset strâns și fustă fluidă. Aceasta a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre, simple, și o poșetă neagră.

Kate Hudson a arătat și ea senzațional în timp ce se fotografia alături de lodognicul ei, Danny Fujikawa, la show-ul Giorgio Armani Prive de la Paris Fashion Week. Actrița în vârstă de 44 de ani și-a expus incredibila figură într-un top negru cu model și o fustă maxi. Kate a ales să își prindă părul la spate pentru a pune în valoare o pereche de cercei superbi.

Și Camila Cabello a avut o ținută impreionantă la show-ul Iris Van Herpen Haute Couture. Artista a apărut într-o pereche de panatloni de culoarea lavandei, cu o rochie sculptată și pantofi aurii cu platformă.  

Emma Thompson, la brațul fiicei sale

Emma Thompson a venit însoțită la show-ul Giorgio Armani Prive din Paris. Actrița în vârstă de 64 de ani a ales să privească lansarea colecției toamnă – iarnă alături de fiica sa, Gaia Wise.

Îndrăgita actriță s-a bucurat de o după-amiază petrecută alături de fiica sa, timp în care a putut fi admirată pentru simțul ei dezvoltat al modei. Emma a ales să poarte un blazer fucsia pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni în aceeași nuanță, precum și cu un top alb.

Citește și: Cât costă sandalele roșii, făcute în România, de care vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit

Citește și: Top 12 cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile. Cum au arătat la nunta lor mai multe celebrități

Purtând o pecrehe de ochelari de soare la modă, Emma Thompson și-a completat look-ul cu un colier simplu de aur.

Pe de altă parte, Gaia, fiica pe care Emma o are cu soțul ei, Greg Wise, a arătat incredibil într-un top tip vestă, argintiu, pe care l-a potrivit cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, gri. Actrița în devenire a adăugat ținutei sale o pereche de tocuri aurii, în timp ce drept accesoriu a ales un clutch cu model.

Emma Thompson, care a putut fi văzută și în „Love Actually”, este măritată de 20 de ani cu cel de al doilea ei soț, Greg.  Actrița a mai fost măritată, din 1989 până în 1995 cu Sir Kenneth Branagh. Cei doi au divorțat după ce Emma a aflat că soțul ei o înșela cu actrița Helena Bonham Carter.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton