Show de modă pe străzile capitalei Franței. Shakira, într-o ținută care a atras toate privirile la Paris Fashion Week

.

Shakira a reușit să atragă toate privirile la Paris Fashion Week cu ținuta sa inedită. Artista în vârstă de 46 de ani a participat la prezentarea de modă a Viktor & Rolf ce a avut loc miercuri.

Vedeta columbiană a captivat atenția tuturor cu o ținută care a spus multe, fără ca ea să scotă un singur cuvânt. Cântăreața a purtat o haină albă cu cuvântul „NO” (NU) înfrumusețat cu litere tridimensionale colosale.

Shakira, într-o ținută cu care a atras toate privirile

O piesă vestimentară unică din colecția de toamnă/iarnă 2008 a lui Viktor & Rolf, haina a fost ornamentată cu metal auriu și detalii de cristal alb, adăugând o notă rafinată ținutei Shakirei.  

Pentru a-și completa look-ul, artista a ales o pereche de sandale cu toc și platformă metalică, precum și o geantă strălucitoare. Cântăreața a purat și o pereche de ochielari de soare supradimensionați, în timp ce părul și l-a lăsat liber.

Personajul carismatic al Shakirei a adus ținuta la viață. În timp ce fotografii o surprindeau în imagini, Shakira a clătinat din cap și a spus „NU”.

Citește și: Ținutele vedetelor la Paris Fashion Week. Camila Cabello, Cardi B și Kate Hudson, apariții spectaculoase

Citește și: Ovidiu Buta dezvăluie tendințele verii 2023: “Must-have-urile vin și pleacă, stilul însă rămâne”

Citește și: Primul show de modă al lui Pharell Williams pentru casa Louis Vuitton. Beyonce, Rihanna și Zendaya, printre vedetele prezente

Citește și: Cât costă sandalele roșii, făcute în România, de care vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit

Vedete la Paris Fashion Week

Vedetele continuă să facă un adevărat show de modă la Paris Fashion Week Haute Couture, unde marile case de modă își prezintă cele mai noi colecții din sezonul toamnă/ iarnă 2023.

Celebritățile au transformat străzile într-un podium, plimbându-se și pozând în cele mai spectaculoase ținute.

Printre acestea de află Heidi Klum, Camila Cabello, Sara Sampaio, Cardi B, Florence Pugh și Zoe Saldana.

Cunoscută pentru ansamblurile ei strălucitoare și pentru stilul ei plin de viață, Cardi B a prezentat un aspect cu totul diferit la show-ul Fendi de joi, de la Paris Fashion Week.

Rapperul în vârstă de 30 de ani a arătat pur și simplu senzațional într-o rochie cu paiete care îi îmbrățișa silueta. Aceasta și-a lăsat părul liber și a optat pentru un machiaj discret.

Pe de altă parte, Florence Pugh a întors cu siguranță toate capetele când a apărut la prezentarea casei de modă Valentino într-o rochie liliac transparentă. Actrița de 27 de ani a ales să nu poarte sutien pe sub acea rochie de voal, făcând această ținută și mai îndrăzneață.  

Heidi Klum nu a trecut nici ea neobservată la Paris Fashion Week. Supermodelul a asistat la show-ul Jean Paul Gaultier Haute Couture toamnă / iarnă 2023/2024, într-o rochie extrem de îndrăzneață, care prezenta decupaje la nivelul abdomenului, dar și pe picior, până la coapsă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținutele cu care Shakira și celelalte vedete au făcut furori la Paris Fashion Week

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton