Show de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Naomi Campbell și Anya Taylor Joy au adus glam-ul pe covorul roșu

.

Festivalul de Film de la Cannes a debutat marți, iar vedetele au început să pășească pe covorul roșu în cele mai frumoase ținute. Rochiile pline de glam au intrat rapid în atenția tuturor, astfel că festivalul de pe Riviera Franceză se transformă, ușor, într-un adevărat show de modă. Naomi Campbell și Anya Taylor Joy au întors toate capetele cu ținutele lor impresionante în cea de-a doua zi a festivalului.

Vedetele au făcut un adevărat show de modă la Festivalul de Film de la Cannes

În timp ce Festivalul de Film de la Cannes aduce în centrul atenției cele mai mari filme ale anului, atrage, de asemenea, cele mai strălucitoare supermodele. Iar Naomi Campbell (53 ani) a atras cu siguranță atenția când a urcat miercuri pe covorul roșu la premiera peliculei „Furiosa: A Mad Max Saga”.

Supermodelul a făcut un spectacol ce îi sfidează vârsta în timp ce a participat evenimentul plin de staruri, într-o rochie neagră strălucitoare.

Naomi Campbell a făcut furori cu rochia ei mulată, cu fustă cu benzi din plasă ce îi dezvăluia lenjeria neagră și bretele de perle. Supermodelul și-a completat look-ul cu o pereche de sandale elegante negre.

Pe de altă parte, Anya Taylor-Joy a strălucit într-o rochie albă. Actrița în vârstă de 28 de ani a arătat uimitor în rochia creată de casa de modă Dior, fără bretele, cu un top tip corset și fustă diafană. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante de la Tiffany.

Greta Gerwig, în vârstă de 40 de ani, s-a asigurat că va atrage atenția cu rochia sa roșie cu decolteu adânc și bretele subțiri argintii.

Citește și: Cele mai îndrăznețe ținute purtate de vedete în ultimii ani. Rochiile care au scris istorie

Citește și: Vedete la prezentarea colecției Gucci Cruise 2025. Cum au impresionat Demi Moore, Dua Lipa sau Salma Hayek

Actrița Eva Green, în vârstă de 43 de ani, a purtat o rochie argintiu cu negru și panouri din plasă, în timp ce a pozat pe covorul roșu.

Pe de altă parte, actrița suedeză Victoria Silvstedt a purtat o rochie mov foarte îndrăzneață, cu o despicatură pe coapsă, care aproape a arătat mai mult decât trebuia.

Chris Hemsworth, însoțit de Elsa Pataky pe covorul roșu

Cel mai urmărit cuplu de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes a fost cel format din Chris Hemsworth și Elsa Pataky, despre care s-a vehiculat că s-ar fi despărțit.

Actorul, în vârstă de 40 de ani, care joacă împreună cu Anya Taylor-Joy în „Furiosa: A Mad Max Saga”, a arătat perfect în costumul săuformat din pantaloni negri, cămașă albă și sacou alb.

Hemsworth și Elsa Pataky arătau mai îndrăgostiți ca niciodată în timp ce se îmbrățișau pe covorul roșu.

Elsa a arătat senzațional într-o rochie neagră de satin cu trenă lungă, care i-a scos în evidență silueta perfectă. X

Citește și: Vedete la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes. Heidi Klum și Meryl Streep au făcut furori pe covorul roșu

Citește și: Corsetul, piesa vestimentară care a vrăjit vedetele. Inspiră-te de la Zendaya, Megan Fox sau Jennifer Lopez!

Actrița și-a accesorizat ținuta cu un colier strălucitor cu diamante și o pereche de cercei asortați.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky sunt căsătoriți de 14 ani și, deși s-a vehiculat că ar avea probleme în căsnicie, cei doi și-au zâmbit tot timpul cât s-au aflat pe covorul roșu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul de Film de la Cannes.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton