Ținute de Crăciun purtate de vedete. Inspiră-te din stilul lor!

.

Aleg strălucirea pe covorul roșu, dar în liniștea căminului lor totul se schimbă. Vedetele au distribuit, de-a lungul timpului, cu generozitate, fotografii în spiritul sărbătorilor de iarnă. Apar în ținute lejere de Crăciun, cu pulovere cu însemne de iarnă, cu moși și reni, asta în timp ce își oglindesc privirea pe bradul din încăpere.

Celebritățile au stilul lor chiar și atunci când întâmpină sărbătorile. Mariah Carey este renumită pentru ținutele ei de sărbători – și pe bună dreptate. 25 decembrie este singura zi a anului în care te îmbraci cum simți pentru masa cu cei dragi. La urma urmei, la fel ca ansamblul clasic roșu-alb pe care îl poartă Moș Crăciun, ținuta potrivită îți poate schimba starea de spirit de Crăciun și te poate ajuta să te integrezi în peisaj.

Celebritățile aleg ținutele lejere de sărbători

În timp ce unii vor fi tentați să se acopere din cap până în picioare cu paiete sau să opteze pentru ținute tematice, un stilist britanic insistă că acestea sunt greșelile din modă de care mulți se fac vinovați atunci când sezonul vinului fiert revine.

Miranda Holder îi îndeamnă pe petrecăreți să opteze pentru confort în detrimentul stilului atunci când este posibil: „Evitați să arătați bine doar pentru a vă simți de-a dreptul inconfortabil – unde este distracția în asta?”, spune ea.  

Katie Price, ținută sexy de Crăciun

Și pare că vedetele îi îmbrățișează sfaturile. Unele optează pentru ținute provocatoare și își expun cu generozitate calitățile fizice, altele aleg din garderobă o ținută ceva mai cuminte sau chiar o pijama. După un an încărcat în care s-au străduit să fie în top, o astfel de „extravaganță” le completează foarte bine trăirile.

Katie Price a intrat, anul trecut în atmosfera de sărbătoare îmbrăcată în ținuta ei sexy de Crăciun, în timp ce filma conținut exclusiv pentru canalul ei de pe platforma OnlyFans.

Mariah Carey testează piesele vestimentare pentru sărbători alături de copiii ei

Mariah Carey începe să se pregătească cu două luni înainte pentru cea mai minunată perioadă din an. Face asta ajutorul melodiilor ei de sezon preferate, timpului de calitate cu familia și o garderobă nouă.  În penthouse-ul ei din New York începe să pună la punct detaliile încă din octombrie.

„Gemenilor le place să se îmbrace la fel de mult ca mine în timpul sărbătorilor și îmi place că experimentează în moda”, explică Mariah Carey. Anul acesta, înainte de sărbători, vedeta a realizat și o sedință foto alături de copii. „Eu și gemenii ne-am simțit cel mai bine în pijamalele noastre asortate și în look-urile de sărbători coordonate când am filmat. Am putut simți cu adevărat magia Crăciunului și știu că toți arătam și ne simțeam uimitor în ținute”, a mai spus ea.

Carey spune că, deși aceste momente de vacanță sunt cu siguranță cele pe care le va prețui ani de zile, nimic nu se va compara cu primul Crăciun petrecut alături de copiii ei.

„Fiecare sezon de vacanță este special și unic pentru mine, dar cea mai dragă amintire e cea din primul Crăciun cu Roc și Roe”, spune ea. „Să-i vezi crescând în fiecare an și îmbrățișând spiritul sărbătorilor este cadoul pe care continuă să-l ofere. Să văd bucuria din ochii lor în fiecare dimineață de Crăciun este o amintire pe care nu o voi uita niciodată”, precizează Mariah Carey.

Citeşte și: Cristina Dorobanțu, despre Crăciunul care i-a schimbat viața: „M-a învățat să apreciez lucrurile, să mă rog mai mult” / Exclusiv

Citeşte și: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute despre iubitul ei: “Orice relație e o luptă continuă”. Artista se mută în casă nouă / Exclusiv

Citeşte și: Prințul Harry și Meghan Markle, escapadă exotică înainte de Crăciun. Lilibet, surprinsă într-o poză rară împreună cu mama sa

Citeşte și: Anca Lungu face Crăciunul în România. Ce planuri are pentru Revelion: „Am simțit că bunica zâmbește de acolo”

Elton John mizează pe roșu, Ed Sheeran adoră puloverele tematice când nu dansează sexy ca Moș Crăciun

Dacă pe scenă alege de multe ori paietele, Elton John optează pentru cu totul alte piese vestimentare atunci când își așteaptă prietenii acasă de sărbători.

În urmă cu doi ani, artistul a lansat o piesă de Crăciun cu Ed Sheeran, iar anul acesta au făcut deja schimb de cadouri. În videoclipul pentru melodia lor Merry Christmas, Elton John și Ed Sheeran au recreat câteva scene din videoclipuri emblematice, inclusiv Last Christmas al lui Wham, Merry Christmas al lui Shakin’ Stevens etc.

Ed Sheeran intră în spiritul festiv în timp ce se strecoară într-o ținută sexy de Moș Crăciun și își legănă șoldurile înainte și înapoi.  În tot acest timp, Elton cântă la pian și privește către decorațiunile generoase. El poartă o cămașă roșie și pantaloni la fel, dar o haină neagră îi completează ținuta.

Hai să aruncăm o privire la piesele vestimentare sau la accesorile pe care vedetele le-au purtat de Crăciun în anii trecuți. Oare cu ce ​​ne vor surprinde anul acesta?

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton